Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Stupini

Reședința la Conac, Stupini, strada Bârsei, Brașov!

1.800.000 eur
ID 3625192
Case - Vile | 237 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Stupini
Zona Stupini
Număr camere 4
Suprafața utilă 237 m²
Suprafață teren 20495 m²
An finalizare construcție 1874
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Demisol

Sunt Zoltan Fejer, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central din Brașov, iar astăzi doresc să vă propun pentru achiziție o proprietate unică, aflată în Stupini, cartier al Brașovului, cu acces direct din Strada Bârsei.
Pot sa încep prin a vă prezenta construcția, un mic conac cu o istorie interesantă, sau pot să vă prezint terenul de peste 2 hectare și imprejurimile, dar prefer să vă las imaginația să aleagă în ce anume să transformați această proprietate.
Dacă cumva visați la o locuință, o casă impunătoare, care să îmbine vechiul cu noul, cred că puteți transforma acest vis în realitate. Conacul sau Stupina lui Cristoph, căci acesta este numele clădirii poate fi transformat într-o reședintă de lux, ținând cont de mărimea terenului și de faptul că este amplasat cumva în lateralul proprietății, poate fi un punct de plecare pentru a vă construi propriul paradis. În mijlocul vegetației mature puteți extinde spațiul de locuit și chiar adaugă fucțiuni noi, poate o piscină, un foișor, o casă de vară, o grădina verde, un spațiu de joacă pentru cei mici, o seră, sau orice altceva vă doriți.
Din punct de vedere urbanistic toate acestea sunt posibile, iar daca suprafața terenului vi se pare mare cred că puteți gândi un plan de parcelare pe care sa-l valorificați ulterior sau de ce nu să vă aduceți prieteni mai aproape și atunci puteți avea împreună propriul condominium privat.
Accesul din strada Bârsei este unul foarte confortabil, strada proaspăt asfaltată, utilitățile sunt toate prezente, apă/canal, energie electrică, rețea de gaze naturale, internet/telefonie.
Desigur că proprietatea are nevoie de o prezentare mult mai amanunțită iar pentru aceasta las deschise către dumneavoastra liniile telefonice și/sau adresele de email.

Solicită vizionarea proprietății

Reședința la Conac, Stupini, strada Bârsei, Brașov!

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Reședința la Conac, Stupini, strada Bârsei, Brașov!
Zoltan Fejer Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3625192
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici