Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
179.000 eur Curte individuala, 800 mp teren, casa renovabila, cartier li
3 camere  •  70 m²  •  1970
Brasov, BV, Bartolomeu
23 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Bartolomeu

Casă cu 3 camere de vânzare în zona Bartolomeu

194.000 eur
ID 3482260
Case - Vile | 90 m² | 3 camere
Brasov, Brasov / Bartolomeu
Zona Bartolomeu
Număr camere 3
Suprafața utilă 90 m²
Suprafață teren 140 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Bună ziua, vă doriți o casă care să fie gândită și construită de un dezvoltator perfecționist, atent la detalii și la materialele folosite? Calitatea construcției și finisajele le doriți premium? Perfect! Am oferta care va îndeplinii cele mai riguroase așteptări!
Imagini dintr-o proprietate din același complex! Dacă doriți, proprietatea se poate amenaja și înstrina ca cea din prezentare.
Situată într-o zonă de case cu un regim de înălțime mic, într-o continuă dezvoltare și cu vecini noi creând o comunitate faină, clădirea a fost gândită să fie în primul rând practică. Dacă în față regăsim locul de parcare în spatele clădirii avem terasa cu o orientare sud-vestică încât toată după amiază ne bucurăm de soare. Tot aici este curtea interioară care urmează să prindă contur după amplasarea gardului despărțitor și locul pentru grătarul care este un must have mai ales dacă vă place compania musafirilor.
Parterul este unul generos, antreul, bucătăria și camera de zi unindu-se oferă locul perfect pentru activitățile de zi și de petrecere a timpului liber. Sub scară am ascuns baia de serviciu.
Urcând scările ajungem în zona de noapte a familiei unde vom regăsi cele 2 dormitoare spațioase deservite de baia principală. Și bineînțeles terasa menționată un pic mai sus.
Detaliile construcției, peste care nu doresc să trecem ușor sunt cel mai bine prezentate la o vizionare, dar vă las câteva ponturi: construcție din beton armat, pereți despărțitori între unitățile locative de cărămidă, izolație exterioară cu polistire de 15 cm grosime, termopan cu 3 foi de sticlă, iar încălzirea este în pardoseală deservită de pompă de căldură marca CHOFU produs în Japonia. Lista este foarte lungă, o avem la vizionare.
Imobilul oferit la vânzare, astăzi este la stadiul de roșu iar termenul de finalizare este de maxim 6 luni de la data semnării unei promisiuni de vânzare cumpărare, mobilat și utilat.
Vă rog să nu ezitați să solicitați detalii și vizionare!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici