Vânzare

5+ camere | 323 m²

Casă 6 camere, 323 mp utili, zona Micești - Alba Iulia

Alba / Alba Iulia

400.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 323 m²

Suprafață teren 1600 m²

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 5

Mobilat și Utilat Complet

Numărul de locuri de parcare 4

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz propune o oportunitate unică de achiziționare a unei case individuale cu 6 camere în zona Micesti. Această proprietate impresionantă se întinde pe o suprafață generoasă de 323 de metri pătrați utili și este așezată pe un teren spațios de 1600 de metri pătrați, oferindu-vă un cadru perfect pentru confort și relaxare.
Cu acces la toate utilitățile necesare, inclusiv curent electric, gaz, apă și canalizare, veți putea să vă bucurați de toate facilitățile moderne în cadrul acestei locuințe. Sistemul de încălzire centrală pe gaz, dotat cu calorifere, asigură că veți avea mereu o temperatură plăcută în interior, indiferent de sezon.
Compartimentarea casei este bine gândită pentru a vă oferi spațiu și intimitate. La demisol, veți găsi un living confortabil, o bucătărie modernă, o baie de serviciu, o cameră tehnică utilă și o pivniță pentru depozitare. Parterul dispune de un living spațios cu o baie de serviciu, două dormitoare elegante, fiecare cu baie proprie, și o terasă generoasă care vă permite să vă bucurați de aerul curat în timp ce savurați o ceașcă de cafea sau citiți o carte.
La etaj, veți găsi un dormitor principal rafinat, complet echipat cu baie proprie, terasă privată și un dressing spațios, oferindu-vă un spațiu privat și relaxant. De asemenea, etajul dispune de un al doilea dormitor cu baie proprie și terasă, precum și un dressing generos, ceea ce vă oferă soluții ample de depozitare.
În curtea exterioară, veți descoperi o filigorie frumoasă, echipată cu un grătar pentru evenimente în aer liber și momente relaxante. Grădina cu legume și livada sunt perfecte pentru cei pasionați de grădinărit sau pentru cei care doresc să-și petreacă timpul în natură. De asemenea, un garaj deschis pentru două mașini vă oferă spațiul necesar pentru a vă păstra vehiculele în siguranță.
Cod ofertă / ID BLITZ: P13264
Id intern: P13264

Locație

Despre zona "Micesti"

păreri exprimate de 58 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.9

Sănătate 6.4

Siguranță 7.2

Calitate aer 7.2

Curățenie 7.3

Zone verzi 6.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.6

Cultură 6.3

Educație 6.9

Sport 6.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.9

Nivel de trai 7.5

Magazine 6.6

Localuri 6.7

Parcări 6.2

Zgomot 7.4

Transport în comun

Transport în comun

7.4

Autobuz 7.4

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare