Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Noua

Casa A-Frame- Confort și liniste la marginea pădurii, C...

350.000 eur
ID 3601758
Case - Vile | 128 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Noua
Zona Noua
Număr camere 4
Suprafața utilă 128 m²
Suprafață teren 834 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Rezonabilă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Încălzire
 Preț negociabil

Ești în căutarea unei locuințe care să îți ofere liniștea și frumusețea naturii, fără să te despartă prea mult de agitația orașului? Casa aceasta este soluția perfectă pentru tine!

Situata in Cartierul Noua, pe Strada Plopilor, în apropierea lacului, a grădinii zoologice și a parcului de aventură, cu o suprafață utilă de 127 mp, amplasată pe un teren generos de 835 mp, această casă dispune de un regim de înălțime P+M. La parter, vei găsi un hol primitor, un living open space alături de bucătărie, baie, spațiu de depozitare, un dormitor și terasa. Etajul este compus din alte două dormitoare și o baie, iar geamurile tip Velux oferă lumină naturală abundentă, orientată spre sud și cu o vedere pitorească spre pădure.

Această proprietate este precertificată "Casa Verde" conform standardelor nZEB, izolată cu vată bazaltică de 25 cm și echipată cu un sistem de ventilare cu recuperare de căldură, și panouri solare cu boiler pentru apa calda, îți asigură confortul termic ideal, cu costuri reduse de întreținere.

Fundația de beton solidă susține o structură timber frame CNC de înaltă calitate, garantând durabilitatea și stabilitatea pe termen lung. Prefabricate modular pentru eficiență maximă în construcție și flexibilitate în design.
Înconjurată de un gard prefabricat din beton, această proprietate oferă intimitate și siguranță. Acoperișul din tablă Bilka asigură protecție împotriva intemperiilor, în timp ce terenul generos îți oferă posibilitatea de a crea propriul tău paradis verde.

Geamurile sunt în 4 foi, cu sistem antiefracție și montaj premium, inclusiv bagheta de solbanc pentru ruperea termică, benzi de etanșare la interior și exterior și montaj cu spumă cu celulă închisă pentru izolare termică și fonică. Casa este etansata cu benzi pentru aer, iar glafurile sunt etansate cu benzi pentru zgomot.

În plus, casa este racordată la rețeaua electrică și dispune de fibră optică, sistem de încălzire în pardoseală atât la parter, cât și la etaiaj, apa și canalizarea sunt la o distanță mică. Centrala pentru încălzirea în pardoseală funcționează pe bază de curent electric.

Aleile sunt pavate pentru ușurință de acces, iar fundația a fost deja pregătită pentru un garaj cu o suprafață de 42 mp, oferind două locuri de parcare.
Această casă a fost construită exclusiv cu materiale premium, garantând calitate și durabilitate la cele mai înalte standarde.

Casa necesita intabulare, exista proiect și autorizatie de constructie valabila.
Această proprietate oferă oportunitatea de a trăi în armonie cu natura, fără a renunța la confortul și facilitățile vieții urbane moderne.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

Solicită vizionarea proprietății

Casa A-Frame- Confort și liniste la marginea pădurii, C...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 668 metri
  • Staţie autobuz 731 metri
  • Noua 897 metri
  • Staţie autobuz 1.1 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Brașov 4.9 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa A-Frame- Confort și liniste la marginea pădurii, C...
Elena Truta Consultant imobiliar REMAX Evolution
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3601758
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici