Vânzare

3 camere | 125 m²

Casa cu 3 camere, zona linistita, Lipova

Arad / Lipova

100.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 125 m²

Suprafață teren 720 m²

An finalizare construcție 1971

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12247

Golden Real Estate Lipova vă propune spre vânzare o casă în localitatea Lipova, județul Arad. Casa se află într-o zonă liniștită, pe o stradă asfaltată recent și cu spațiu verde în fața proprietații. Casa a fost construită în anul 1971 și este din cărămidă, suprafața totală a terenului este de 720 mp, cea construită de 153 mp, iar cea utilă de circa 125 mp. Proprietatea are un front stradal de 10 ml.

Imobilul se compune din parter și o pivniță de 10 mp. La parterul casei se afla două dormitoare, o sufragerie, două holuri, bucătărie, baie, cămară pentru alimente și o cameră tehnică unde se află o centrală pe peleți de 25 kw.

În curte mai există un garaj, o cameră de depozitare (lemne, unelte etc.), o afumătoare, un șopron acoperit și o terasă.

Ca și utilități casa dispune de curent electric, apă și canalizare de la rețeaua orașului iar ca dotări regăsim încălzire centrală cu calorifere din oțel, aer condiționat, boiler electric pe timp de vară pentru baie și bucătărie. În camere pardoseala este din parchet laminat, iar pe holuri, baie și bucătărie există gresie și faianța.

Camerele sunt spațioase și luminoase, baia are cabină de duș și mașină de spalat, bucătăria la rândul ei este mare și luminoasă cu mobilier și electrocasnice noi.

La exterior casa este izolată termic cu amporă de 5 cm grosime și are uși și geamuri termopan cu rolete, iar pe interior regăsim uși din MDF, toate fiind noi. Casa a fost recent renovată în 2021 atât pe interior cât și pe exterior și tot atunci au fost schimbate în totalitate și instalațiile electrice, sanitare și termice. Acoperișul casei este în stare bună, renovat și acoperit cu țiglă.

Acest imobil dispune de o curte mare pavată cu dale din beton și o grădină în spatele casei. Intrarea în curte se poate face atât pietonal cât și auto. De asemenea ușa și poarta sunt din fier și recent achiziționate.

Casa se vinde cu mobila și utilată cu aparatura electrocasnică existentă .

În imediata apropiere a proprietații există magazin alimentar, Profi, cabinet stomatologic, spital, școală, PECO, etc.

Preț 100.000 euro, negociabil.

Agent exclusiv Golden Real Estate Lipova

Id intern: P12247

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniela Tutudan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare