Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa cu 7 camere, suprafata 1030 mp, Lipova

99.500 eur
ID 3411926
Case - Vile | 360 m² | 5+ camere
Lipova, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 360 m²
Suprafață teren 1030 m²
An finalizare construcție 1980
Stare proprietate Bună
Comision cumpărător 2%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

ID: p213
Golden Lipova vā propune spre vânzare o casā situatā central în localitatea Lipova, județul Arad. Casa a fost edificatā cu destinația inițialā de popotā militarā, deservind fosta Unitate Militarā Radna.
Casa are în componențā un numār de 7 camere foarte spațioase, o bucātārie mare mobilatā și utilată și o baie spațioasā cu vanā. În acest corp de clādire se mai aflā un spațiu comercial cu ieșire la stradā de cca. 50 mp, o baie de serviciu iar sub casā existā o pivnițā cu boltā de cca 250 mp.
De asemenea proprietatea mai are în componențā 2 garaje, anexe și o curte foarte mare. Clādirea este parțial renovatā, respectiv spațiul comercial, 3 camere, bucātāria bāile și holul, iar partea din spate respectiv celelalte 4 camere și un hol necesitā renovare.
Construcția are circa 432 mp construiți, 360 mp utili+250 mp utili pivnițā. Frontul stradal este de circa 25 ml și suprafațā totalā a construcției+curte de 1030 mp. Clādirea are zidurile groase din cārāmidā, toate încāperile sunt înalte și spațioase, acoperișul schimbat relativ recent, iar partea renovatā are uși și geamuri termopan, gresie și faianțā în hol, baie și bucātārie, parchet laminat în camere, încālzirea cu teracote pe lemne, în baie cu boiler iar exteriorul este placat cu poliestiren. Construcția este racordatā la curent trifazic, apā și canal+prister, iar proprietatea este împrejmuitā cu gard de piatrā și uși de acces+panouri din fier forjat. Aceastā proprietate poate fi ușor renovatā și transformatā într-o pensiune, cu restaurant și cramā în pivnița spațioasā, sediu de societate comercialā sau orice altā activitate industrialā, comercialā sau chiar ca locuințā rezidențialā pentru o familie numeroasā.
Proprietatea se vinde mobilatā și utilatā.
Pret: 99.500 euro, negociabil.
Agent exclusive Golden Real Estate Lipova.

Id intern: P213

Solicită vizionarea proprietății

Casa cu 7 camere, suprafata 1030 mp, Lipova

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa cu 7 camere, suprafata 1030 mp, Lipova
Daniela Tutudan Consultant imobiliar GOLDEN IMOZONE S.R.L. Arad
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3411926
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici