Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa individuala, 4 camere, 130mp utili, teren 408mp, Dezmir

210.000 eur
ID 3623016
Case - Vile | 130 m² | 4 camere
Cluj-Napoca, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 130 m²
Suprafață teren 408 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Parțial
Nr. locuri parcare 2

Blitz va invita la prezentarea acestei case spațioase, situată într-o zonă foarte accesibilă, la intrarea în Dezmir, oferind un acces rapid și convenabil către oraș.

Localizare excelentă: Casa este amplasată într-o zonă foarte accesibilă, la intrarea în Dezmir, oferindu-vă acces rapid și ușor către oraș și către alte zone importante din împrejurimi.

Suprafață generoasă: Casa are o suprafață totală de 130mp, construită pe două nivele, și este însoțită de un teren spațios de 408mp, oferindu-vă mult spațiu pentru a vă bucura de confort și intimitate.

Parterul: La primul nivel, veți găsi un hol spațios la intrare, cu acces direct în garaj, o zonă de living luminos și primitor, integrată cu o bucătarie open space, precum și o baie modernă, oferindu-vă tot confortul necesar în zona de zi a casei. Bucataria vine cu tot cu mobilier realizat la comanda si electrocasnice: cuptor electric, plita electrica, hota cu filtru de carbon, masina de spalat vase.

Etajul 1: La nivelul superior, veți descoperi trei camere confortabile, două băi moderne pentru confortul dvs. și al familiei, un hol generos și un balcon tip logie, oferindu-vă un spațiu relaxant și o priveliște frumoasă către exterior. Una din cele 3 camere este dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing propriu.

Amenajare modernă: Casa este proiectată și amenajată cu atenție la detalii, oferind un design modern și funcțional, cu spații bine iluminate și bine îngrijite, care să satisfacă toate nevoile dvs. de locuire.

Incalzirea se realizeaza prin centrala termica proprie cu termostat pe fiecare nivel si incalzire in pardoseala. Casa este din caramida Cemacon si izolata cu polistiren de 10cm. Acoperisul este de tabla, izolat cu vata bazaltica. Confortul termic si fonic este asigurat de geamurile termopan triple cu profile de PVC.

Această casă reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un spațiu confortabil și bine amplasat, ideal pentru o viață relaxată și convenabilă. Casa face parte dintr-un ansamblu privat de 30 case finalizat in 2023.

Vă invităm să programați o vizionare pentru a explora personal toate avantajele și potențialul acestei case minunate.
Cod ofertă / ID BLITZ: P99230
Id intern: P99230

Solicită vizionarea proprietății

Casa individuala, 4 camere, 130mp utili, teren 408mp, Dezmir

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa individuala, 4 camere, 130mp utili, teren 408mp, Dezmir
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3623016
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici