Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Visani

Casa Individuala cu 5 Camere in Zona Visani- IAȘI

160.000 eur
ID 3486027
Case - Vile | 120 m² | 5 camere
Iasi, Iasi / Visani
Zona Visani
Număr camere 5
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 420 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate În construcție
Număr Băi 2
Comision cumpărător 3%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Va prezint cu mandrie o casa individuala cu 5 camere situata intr-o zona excelenta, Visani, oferindu-va o oportunitate rara de a achizitiona un imobil de calitate superioara. Aceasta casa, cu o suprafata de teren generoasa de 420mp, este o oaza de confort si eleganta.

Imobilul este situat intr-o locatie privilegiata, la doar 100 de metri de mijloacele de transport in comun spre oras, facilitand accesul rapid catre toate punctele importante ale orasului. Drumul de acces pana la casa este asfaltat si iluminat, asigurand confort si siguranta pe intreg parcursul zilei si al noptii.

Casa impresioneaza prin designul sau modern si functional, cu o compartimentare atent gandita. Aceasta dispune de 5 camere, cu un regim de inaltime P+1E+pod, oferind spatiu generos pentru intreaga familie. La parter, gasim un hol de acces primitor, camera tehnica pentru utilitati, un dormitor care poate fi folosit si ca birou, o baie cu dus, o bucatarie spatioasa si o sufragerie luminoasa cu acces direct la terasa, creand un spatiu perfect pentru relaxare si socializare.

La etaj, veti gasi trei dormitoare elegante, dintre care dormitorul principal dispune de un dressing sau posibilitatea de a crea a treia baie, oferind confortul dorit. Doua balcoane completeaza acest nivel, oferind privelisti frumoase asupra imprejurimilor. De asemenea, este prevazut un grup sanitar suplimentar pentru a facilita viata de zi cu zi a familiei.

Imobilul dispune si de un pod, care poate fi folosit pentru depozitare, asigurand un spatiu organizat pentru lucrurile dumneavoastra.

Una dintre caracteristicile deosebite ale acestei case este bransarea la toate utilitatile: apa, gaze, curent electric monofazat 220V si trifazat 380V si canalizare. De asemenea, va puteti bucura de confortul incalzirii prin pardoseala marca TECE, care adauga un plus de eficienta energetica si confortul dorit.

Imobilul este in stadiul de constructie, ceea ce va ofera oportunitatea unica de a personaliza finisajele interioare pentru a va crea casa de vis. Cu atentie la detalii si profesionalism, acest imobil este alegerea perfecta pentru cei care cauta un camin deosebit, cu spatiu generos si finisaje de calitate superioara. Nu ratati sansa de a deveni proprietarul acestui imobil unic!
Id intern: P4674

Solicită vizionarea proprietății

Casa Individuala cu 5 Camere in Zona Visani- IAȘI

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 1.7 kilometri
  • Staţie autobuz 1.8 kilometri
  • Staţie autobuz 1.8 kilometri
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Baza 3 3.6 kilometri
  • Baza 3 3.6 kilometri
  • CFS 3.6 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Socola 2.7 kilometri
  • Ciurea 3.4 kilometri
  • Iași Nicolina 4.1 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa Individuala cu 5 Camere in Zona Visani- IAȘI
Victor Negru Consultant imobiliar INVEST IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3486027
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici