Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

Casa noua si moderna la cheie, in comuna Ceica - 25 km de Oradea

105.000 eur
ID 3567298
Case - Vile | 110 m² | 3 camere
Ceica, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 110 m²
Suprafață teren 659 m²
An finalizare construcție 2021
Stare proprietate Nouă

Puzzle Imobiliare va prezinta spre vânzare in reprezentare EXCLUSIVA, o casa noua si moderna pe un singur nivel, construcție 2021, situata in comuna Ceica din județul Bihor, la distanta de doar 28 km de centrul orașului Oradea.

Casa este construita pe un teren cu suprafața de 659 mp si dispune de un front stradal de 17 ml cu acces auto în curte. Suprafața construita a casei este de 110 mp plus suprafața terasei acoperite.

Proiectul casei a fost foarte bine gândit având o compartimentare optima: intrarea se face din terasa acoperita către un living de tip open space, bucătărie separata prevăzută cu o cămară de depozitare, 2 dormitoare generoase,1 baie si încă un spațiu destinat depozitarii peletilor.

Proprietatea are toate utilitățile incluse, respectiv: curent, apa de la oraș, canalizare prin fosa septica ecologica (se poate racorda la canalizarea orașului), iar încălzirea casei este asigurata de o centrala pe peleti Ferroli de ultima generație, cu termostat inteligent WI-FI programabil de la distanta si de un boiler electric Ariston, destinat încălzirii apei.
Imobilul dispune de supraveghere video, astfel încât poate fi monitorizat de la distanta in orice moment.

Întreaga proprietate este îngrădită cu gard din beton, este foarte luminoasa, are geamuri mari termoizolante din termopan de calitate superioara-Salamander cu 7 camere prevăzute cu obloane din lemn stratificat, uși interioare din lemn MDF, gresie si faianță moderna iar pe jos regăsim parchet laminat cu izolație aferenta.

Construcția casei a fost atent supravegheata folosindu-se numai materiale premium, nefăcându-se niciun fel de rabat de la calitate si costuri atât la finisajele interioare cat si la cele exterioare.
La exterior fațada casei necesita vopsea decorativa, ceea ce ii va da ocazia viitorului proprietar ca sa își aleagă designul exterior după bunul plac.
Toate etapele construcției vor fi puse la dispoziția viitorului proprietar in format electronic, astfel încât acesta sa poată vedea calitatea lucrărilor pornind de la fundație si pana la finalizare.

Un mare plus al acestei frumoase proprietăți, pe lângă toate aspectele menționate anterior, este faptul ca tot designul interior a fost ales astfel încât sa rămână in trend si sa ofere confort, spațiu, lumina si un modernism care sa dăinuie.

Proprietatea se vinde așa cum reiese din pozele de prezentare.
Un aspect foarte important de menționat, este faptul ca proprietatea se afla pe o strada închisă, in acest fel fiind ferita de poluarea atmosferica si fonica.

Element esențial de subliniat pentru comuna Ceica, este faptul ca dispune de mai multe grădinițe, scoli, unități bancare, supermarketuri, farmacii, brutarii si mijloace de transport in comun ce oferă curse regulate la fiecare 30 minute către Oradea.

Prețul propus pentru aceasta frumoasa proprietate este de 105 000 euro, negociabil.
Comision, întotdeauna 0% pentru cumpărător.
Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numărul de tel: 0773936727
Mai multe proprietăți similare puteți viziona pe website: puzzleimobiliare.ro

Solicită vizionarea proprietății

Casa noua si moderna la cheie, in comuna Ceica - 25 km de Oradea

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa noua si moderna la cheie, in comuna Ceica - 25 km de Oradea
PUZZLE IMOBILIARE Consultant imobiliar PUZZLE PREMIUM
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3567298
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici