Vânzare

3 camere | 95 m²

Casa pe strada 1 Decembrie, teren 349, Lipova

Arad / Lipova

60.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 95 m²

Suprafață teren 349 m²

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12553
Golden Lipova vă propune spre vânzare o casă  în localitatea Lipova, județul Arad. Casa este situatā pe strada 1 Decembrie, într-un cartier aflat în apropiere de centrul orașului.  Suprafața totală a terenului este  de 349 mp, conform cf-ului,  un front stradal de circa 23 metrii liniari, suprafață construită a casei de 117 mp, și respectiv 95 mp utili, fiind construită în anul 1972. Ca și configurație imobilul are o intrare auto și pietonalā cu poartā metalicā, o curte betonatā cu șpalier de viță de vie, o curte cu diferite anexe, respectiv afumātoare din cărămidă, cotarcā pentru porumb, cotețe pentru gāini, șurā pentru lemne  etc., precum și o grādinā cu câțiva pomi fructiferi.

Intrarea în locuințā se face pe trepții de beton, de unde se intrā într-un hol care decomandeazā intrarea în sufragerie și cele 2 dormitoare, dupā care în bucātārie, cāmara de alimente și baie. Casa este racordatā la toate utilitāțile existente respectiv, apā, canal, și curent monofazic, fântână în curte, precum și un bazin din beton pentru colectarea apei de ploaie. Casa are o fundație solidă din piatră de codru cu parter înalt, pereți din cārāmidā, pardoseală cu mozaic venețian pe hol, în camere podele de lemn în stare bunā, iar în bucātārie și baie gresie și faianțā. Bucătărie utilată și mobilatā, baie cu cabină de duș, încălzire pe teracote iar pe interior și exterior uși și geamuri din lemn.

Casa este solidā fārā probleme structurale, acoperiș în stare bunā, fārā fisuri  sau infiltrații dar necesitā mici renovări. Casa se vinde cu mobila și electrocasnicele existente.

Prețul de 60.000 euro. negociabil.

Agent exclusiv Golden Real Estate.


Id intern: P12553

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniela Tutudan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare