Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa spatioasa, 11 camere, Lipova, cartier Soimos, la DN7

70.000 eur
ID 2527515
Case - Vile | 350 m² | 5+ camere
Lipova, Arad / Central
Zona

Central

Număr camere

5+

Suprafața utilă

350 m²

Suprafață teren
609 m²
An finalizare construcție
1977
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Număr Băi
2
Posibilitate parcare
Nu
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare

ID anunț: CP1131817
Golden Real Estate vă propune vânzarea unui imobil situat în localitatea Lipova, cartier Șoimoș, pe DN 7 în imediata apropiere a Cetății Șoimoș.
Imobilul este compus din două corpuri de clădire astfel;
- o casă renovată, construită în anul 1977, în suprafață de 108 mp, compusă din 5 camere spațioase, hol, două băi, bucătărie, pivniță. Casa are pardoseală cu parchet laminat, băile și bucătăria au gresie și faianță, pereți zugrăviți cu glet și lavabil, geamurile și ușile exterioare din termopan, iar ușile din interior sunt din lemn.
- casă P+E, construită în anul 2015, cu suprafața construită de 352 mp, compusă din antreu, 4 camere amenajate, bucătărie spațioasă cu loc de luat masa, hol etaj și baie. Împărțirea este foarte practică, camerele sunt decomandate.
Acest imobil este din cărămidă, are uși și geamuri din termopan, ușile interioare din MDF, fiind izolată termic cu polistiren. Clădirea mai are la parter 2 camere mari, nefinisate.
Imobilul are curtea betonată, are acces auto având rondouri de flori, iar în spate, o grădină orientată spre deal, având o suprafață totală de 609 mp cu front stradal de 20 mp.
La stradă mai există o anexă unde a funcționat un magazin orientat spre DN 7, fiind folosit la acest moment ca și spațiu de depozitare.
Ambele clădiri sunt prevăzute cu panouri solare pentru încălzirea apei menajere, amplasate pe acoperiș.
Imobilul este pretabil spre a fi folosit pentru locuință sau activități comerciale (pensiune), azil de bătrâni, în prezent fiind închiriată la prețul de 600 euro lunar.
Casa are apă rețea, curent și încălzire cu centrală termică cu gazeificare de 96 KW, pe combustibil solid (lemn).
Se acceptă și credit bancar, în cazul cumpărării acestui imobil compania noastră asigură consultanță financiar-bancară și asistență până la finalizarea tranzacției și ne vom ocupa de actele necesare pentru accesarea unui creditului și pentru notar.
Preț: 70.000 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici