Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 7 camere, Colentina

Casa superba, ultralux 7 cam 3 bai , 280mp utili,270 teren

410.000 eur
ID 3508980
Case - Vile | 290 m² | 7 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Colentina
Zona Colentina
Număr camere 7
Suprafața utilă 290 m²
Suprafață teren 270 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Avem cheile proprietatii.

ce cauti cand iti doresti o proprietate pe care sa o numesti ACASA? O locatie excelenta, o suprafata generoasa, o curte rezonabila unde sa petreci momente minunate alaturi de cei dragi, o constructie bine facuta, cu simt de raspundere, toate acestea binenteles la un pret corect? Galaxyimob va propune spre vanzare , Vila individuala p 1 p ,7 camere , 3 bai ,3balcoane,Gandita pentru a acomoda o familie cu copii dar si pentru a avea spatii destinate musafirilor si petrecerilor casa se remarca prin calitatea constructiei a materialelor folosite si prin utilitate fiecare spatiu interior fiind excelent utilizat. Totodata casa are un grad sporit de intimitate si te primeste cu o atmosfera calda specifica caselor de familie.
In fata casei avem o zona cu vegetatie si loc gratar, destinata unui client pretentios care intelege calitatea constructiei si deosebeste o casa construita pentru locuit de una construita pentru vanzare aceasta proprietate este potrivita unei familii care se va bucura cu adevarat de acest camin deosebit.
Dar sa ne intoarcem la casa noastra, Pentru ca avem la ce, Constructia ete edificata pe un teren de aprox 270 m.p., cu o amprenta la sol de 155 m.p. avand un regim de inaltime de P 1e. La edificarea constructiei s-au folosit materiale de foarte buna calitate, exista placa de beton intre parter , E1 . La parter avem living generos, o bucatarie inchisa, o camera tehnica ,hol acces, 2 dormitoare cu 1 grup sanitar , iar la etajul 1 ,4 dormitoare , 2 bai ,si 3 balcoane. se vinde complet finisata, beneficiaza de centrala proprie , calorifere design, iluminat ambiental hol de acces, iluminat Ambiental trepte scara, iluminat ambiental exterior, acces la internet prin fibra optica, wireless. tamplarie PVC sistem termopan cu geam Tripan instalatii electrice gama de lux piticino, usi interior, gresie, faianta, parche, , poarta acces auto , curte/gradina amenajata . Din punct de vedere al utilitatilor proprietatea se va preda racordata la retelele de utilitati ale localitatii, Accesul este unul facil avand posibilitatea de a intra fie dinspre Sos. colentina, fie din soseaua fundeni Astfel indiferent din ce parte a orasului vei veni acasa traficul nu va fi niciodata o problema. Facilitatile zonei: Hypermarket Careffour Colentina, Mega Image, parcul Ion Creanga, transport in comun, magazine food si non-food, Spitalul Fundeni, institutii de invatamant de stat si privat.
Proprietatea este deosebita, potrivita pentru o familie cu copii si se afla in asteptarea noilor proprietari. V-am starnit curiozitatea? Mergem la vizionare??Comision agentie 1,5%, vizionari zilnice , avem propietati similare in zona ,va stau la dispozitie cu orice intrebari ai avea! te rog sa consulti pagina mea pentru oferte similare www.galaxyimob.ro/serbanvlad

Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: a
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Solicită vizionarea proprietății

Casa superba, ultralux 7 cam 3 bai , 280mp utili,270 teren

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa superba, ultralux 7 cam 3 bai , 280mp utili,270 teren
GLX9358B.Serban Vlad Consultant imobiliar Galaxy Imob
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3508980
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici