Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa de in Ciocîrlia teren de 1169 mp

28.000 eur
ID 3561669
Case - Vile | 100 m² | 4 camere
Ciocarlia, Constanta / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 100 m²
Suprafață teren 1169 m²
An finalizare construcție 1958
Stare proprietate Bună
Număr Băi 1
 Subsol

Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate extraordinara pentru cei in cautarea unei locuinte pline de potential, situata in apropierea orasului Constanta, dar suficient de retrasa pentru a oferi liniste si intimitate.

Terenul spatios de 1169 mp este o adevarata oaza de verdete si libertate, cu doua fronturi stradale generoase, care ofera accesibilitate si flexibilitate in amenajarea exterioara. Spatiul ar putea fi transformat intr-un frumos peisaj de gradina, cu zone de relaxare, un mic parc sau chiar o mica ferma urbana, pentru cei pasionati de gradinarit si sustenabilitate.

Casa are o structura traditionala cu 4 camere, bucatarie si grup sanitar, ceea ce ofera o fundatie solida pentru remodelare si personalizare. Cele doua anexe adaugate pot servi drept spatii de depozitare, ateliere, studiouri sau chiar camere de oaspeti, in functie de nevoile si dorintele noului proprietar.

Constructia din chirpic adauga un farmec rustic si o legatura cu tehnicile de constructie traditionale, dar si posibilitatea de a moderniza si de a adauga elemente de izolare si eficienta energetica. Icirc;ncalzirea cu sobe pe lemne poate fi mentinuta pentru a pastra atmosfera autentica si caldura naturala, sau poate fi inlocuita cu sisteme moderne de incalzire pentru confort sporit.

Avand in vedere necesitatea unei renovari totale, viitorul proprietar are libertatea de a transforma aceasta casa intr-un loc de vis, fie ca este vorba despre un refugiu pastoral pentru vacante si sfarsituri de saptamana, fie despre o resedinta principala confortabila si personalizata.

Cu o localizare ideala, la doar 20 de minute de orasul Constanta, aceasta proprietate ofera echilibrul perfect intre accesul la facilitatile urbane si placerea vietii intr-o comunitate linistita. Este o invitatie deschisa pentru cei cu viziune si entuziasm sa creeze un camin unic, reflectand stilul personal si valorile de viata.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Ciocârlia 1.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici