Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Casa P 1 foarte spatioasa de Valu lui Traian

119.000 eur
ID 3568776
Case - Vile | 145 m² | 5 camere
Valu Lui Traian, Constanta / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 145 m²
Suprafață teren 300 m²
An finalizare construcție 2008
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare

Aceasta proprietate reprezinta o oaza de liniste si confort, perfecta pentru cei care isi doresc sa se retraga din forfota urbana, fara a fi departe de facilitatile orasului. Amplasata strategic in comuna Valu lui Traian, intr-o zona pasnica care promite liniste si intimitate, aceasta casa este ideala pentru o familie ce cauta echilibrul intre viata de zi cu zi si refugiul personal.

Terenul de 300 mp cu o deschidere generoasa de 20 mp ofera spatiu suficient atat pentru amenajari exterioare, cat si pentru un mic paradis verde ndash; poate o gradina de legume, un loc de joaca pentru copii sau chiar un mic pergol pentru serile de vara.

Casa, cu o amprenta la sol de 100 mp, lasa loc unei curti generoase de 200 mp, ideala pentru a organiza petreceri in aer liber sau pur si simplu pentru a te relaxa in zilele insorite. Constructia din anul 2008, realizata din BCA cu izolatie de 8 cm, ofera o buna eficienta termica si acustica, contribuind astfel la confortul locuitorilor si reducerea costurilor cu incalzirea.

Interiorul casei, cu o suprafata utila de 155 mp, este gandit astfel incat sa maximizeze spatiul si lumina naturala. La parter, living-ul open space cu bucatarie ofera un spatiu aerisit pentru activitatile de zi cu zi, iar posibilitatea de a separa bucataria adauga flexibilitate. Dormitorul de la parter, alaturi de grupul sanitar, poate servi ca oaspete sau chiar birou pentru cei care lucreaza de acasa.

Etajul, gandit ca un sanctuar privat, include trei dormitoare care permit fiecarui membru al familiei sa aiba propriul spatiu. Grupul sanitar si terasa sunt atuuri ce adauga valoare si functionalitate. Terasa poate fi locul ideal pentru cafeaua de dimineata sau pentru a admira apusul dupa o zi lunga.

Icirc;ncalzirea casei cu centrala proprie pe lemne este nu doar eficienta, ci si o modalitate ecologica de a trai, conectand locuitorii cu natura si valorile traditionale.

Aceasta proprietate este o bijuterie arhitecturala, un echilibru intre functionalitate si estetica, oferind confortul unei case moderne, fara a sacrifica farmecul si caldura unui camin. Ideala pentru o familie care isi doreste sa puna bazele unor amintiri de neuitat, intr-un decor linistit si primitor.

Pentru viitorii proprietari, aceasta casa reprezinta mai mult decat un simplu spatiu de locuit ndash; este un canvas pe care isi pot picta visele si pot creste alaturi de cei dragi. Un mic paradis in inima comunei Valu lui Traian, asteapta sa-si intampine noii rezidenti.

Solicită vizionarea proprietății

Casa P 1 foarte spatioasa de Valu lui Traian

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa P 1 foarte spatioasa de Valu lui Traian
George Barzu Consultant imobiliar Union Group
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3568776
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici