Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 19 camere, Delfinariu

Cladire impresionanta S P 3E M zona Delfinariu

880.000 eur
ID 3606983
Case - Vile | 710 m² | 19 camere
Constanta, Constanta / Delfinariu
Zona Delfinariu
Număr camere 19
Suprafața utilă 710 m²
Suprafață teren 411 m²
An finalizare construcție 1998
Stare proprietate Bună
Număr Băi 10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Subsol

Descoperiti o proprietate de exceptie, un colos arhitectural comoditatea urbana, situata in inima orasului, acolo unde viata urbana pulseaza intr-un ritm vibrant. Va prezentam o cladire impresionanta, cu regim de inaltime S P 3E M, care se intinde pe o suprafata utila generoasa de 841,63 mp, completata de terase care ofera privelisti spectaculoase si momente de relaxare de neuitat.

Subsolul este destinat spatiilor de depozitare, oferind solutii practice pentru organizarea eficienta a resurselor.

La parte, descoperiti un spatiu comercial vibrant, in prezent inchiriat, care promite oportunitati de afaceri remarcabile si un flux constant de vizitatori.

Etajele dezvaluie o configuratie impresionanta: doua apartamente cu trei camere, foarte spatioase, situate la primul si al doilea etaj, urmate de doua apartamente cu doua camere la al treilea etaj, toate proiectate pentru a oferi confort maxim si intimitate.

Mansarda este un sanctuar al relaxarii, oferind spatii de depozitare si zone dedicate recreerii, ideale pentru momente de respiro si hobby-uri.

O atentie deosebita a fost acordata detaliilor si finisajelor, fiecare apartament fiind mobilat si utilat, gata sa va intampine cu bratele deschise. Terasele spectaculoase sunt o invitatie la contemplare si relaxare, oferind privelisti ce taie rasuflarea.

Proprietatea este situata pe un teren de 411 mp si dispune de centrale termice pe gaz pe fiecare etaj, asigurand confortul termic necesar indiferent de anotimp. Constructia, realizata din BCA in anul 2003, este remarcabila prin soliditatea si durabilitatea sa, fiind izolata exterior pentru eficienta energetica sporita.

Cu 19 camere in total, aceasta cladire multifunctionala este ideala pentru o gama variata de activitati: de la clinici medicale la spatii de cazare, gradinite, after school sau birouri, pana la a deveni sanctuarul unei familii extinse, in cautare de spatiu si confort.

Situata foarte aproape de plaja, aceasta proprietate exclusivista ofera nu doar un spatiu de locuit, ci un stil de viata, intr-o zona de maxim interes, unde orice destinatie importanta este la doar cativa pasi distanta.

Explorati potentialul nelimitat si indrazniti sa va imaginati viata in aceasta oaza urbana. Va invitam sa descoperiti mai multe despre aceasta proprietate deosebita, un simbol al elegantei si rafinamentului in inima orasului vibrant.

Solicită vizionarea proprietății

Cladire impresionanta S P 3E M zona Delfinariu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Cap Linie 102N Coborâre 804 metri
Contactează utilizatorul
Cladire impresionanta S P 3E M zona Delfinariu
George Barzu Consultant imobiliar Union Group
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3606983
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
880.000 eur Cladire impresionanta S P 3E M zona Delfinariu
19 camere  •  710 m²  •  1998
Constanta, CT, Delfinariu
22 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici