Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 2 camere, Brasovul Vechi

COMISION 0% | 2 CAMERE MOBILAT SI UTILAT CU BALCON | ALPH...

500 eur
ID 3620954
Apartamente | 57 m² | 2 camere
Brasov, Brasov / Brasovul Vechi
Număr camere 2
Suprafața utilă 57 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2022
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Nu

Va propun spre închiriere un apartament de 2 camere total mobilat si utilat cu balcon, situat in Ansamblul Rezidential Alphaville Arena, strada Stadionului 16, Bloc C2.

Imobilul are o structura decomandata cu o suprafata utila de 57 mp utili, fiind compus din dormitor, o baie dotata cu cada, living, bucatarie, debara si balcon deschis. Pretul nu include locul de parcare. Exista optiunea de inchiriere a unui loc de parcare inchis la valoarea de 50 euro/luna.

Apartamentul este ideal pentru o persoana sau un cuplu care își dorește o locuință noua, modernă, spațioasă, dar ferită de zgomote și aglomerația urbană și totuși foarte aproape de principalele zone de interes din Brașov. Poziționarea deosebită și proximitatea față de Kaufland, stații de autobuz, benzinărie, magazine, unități financiar–bancare, restaurante, sală de fitness și multe altele ii oferă viitorului locatar condiții optime pentru închirierea acestui apartament.

Ca modalitate de plată se solicita chiria în avans pe prima luna și o garanție în cuantumul a unei chirii lunare. Utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei în funcție de consumul lunar.

Pentru mai multe detalii, cu drag va stau la dispozitie!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici