Vânzare

5+ camere | 200 m²

COMISION 0 I Casa de vacanta cu priveliste + teren 2800 m...

Brasov / Vladeni

449.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 200 m²

Suprafață teren 2800 m²

An finalizare construcție 2021

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Utilități Curent, Apă, Încălzire

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bine ați venit!
Astăzi suntem la 30 minute distanța de Brașov, într-o zonă mirifică, cu dealuri, munți și sate frumoase cu drumuri asfaltate și piste pentru biciclete, locuri retrase de la drumurile principale, în mijlocul naturii.
Popilnica zona care aparține de Vlădeni (în maghiară Vledény, în germană Wladen) un sat în comuna Dumbrăvița din județul Brașov, Transilvania, România, un loc ideal pentru tine, dacă ești în căutarea unei locați pentru un business în turism sau a unei case de vacanța unde să poți veni să te relaxezi sau să lucrezi o perioadă mai mare din an, departe de agitația din orașele mari.
Aici te vei afla într-o zonă împădurită, vei fi înconjurat de munți și dealuri și te vei bucura de numeroase trasee pe care le poți face pe jos, cu ATV-ul sau bicicletă, vei găsi un loc cu aer curat, unde îți poți reîncărca bateriile și te vei bucura de natura virgină, așa cum o mai găsim în rare locuri din România.
Locația pe care o propun spre vânzare, se bucură de un teren cu o suprafață generoasă de 2800 mp cu un lac populat.
Construcția relativ nouă anul-2021, ridicată din panouri sandwich de 10 cm și OSB izolată cu vată bazaltică 5 cm, vata minerală de 10 cm pentru o izolarea termică și fonică mai ridicată și BCA, acoperită cu tablă Bilka, ferestre termopan PVC, Salamander cu 3 rânduri de sticle.
Utilitatea acestei locație este de 200 mp, unde parterul deservește un spațiu generos pentru living cu zona de dining și loc de șemineu, grup sanitar fiind delimitate de zona de recepție, bucătărie și depozitare.
Etajul vă oferă intimitatea cu view spre lac și spre zona de amplasament al locației, 6 camere care au baie proprie cu duș, fiind atent amenajate și plăcut cromatic.
Locația beneficiază de sistem fotovoltaic off-grid, generând și stocând energia electrică necesară pentru a alimenta clădirea, având momentan un nr de 26, urâmând de a suplimentat numărul de panouri, stocarea energiei este făcută de bateriile marca PYLONTECH, 28 bucăți pentru a asigura o alimentare constantă și fiabilă cu energie electrică, stocare 48 kW.
Încălzirea este de la centrală pe combustibil solid de 47 kW, fiind soluția perfectă pentru a vă menține locația caldă și confortabilă pe tot parcursul iernii, iar pentru perioada verii sursă de apă caldă se face de la boilerul care are o capacitate de 3 kW
Sursa de apă se face de la puțul forat, cu o adâncime de 20 m.
Locația are gândită și pregătită zonă de grill care se va construi.

Oferind multiple posibilități de extindere și diversificare pe terenul locației, cum ar fi agroturistic family- friendly sau zone de Spa în aer liber sau alte activități.

Pentru detalii suplimentare și vizionari, disponibilă pentru dumneavoastră la numărul de telefon afișat în anunț sau la adresa de e-mail

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Laura Floricel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare