Vânzare

5 camere | 136 m²

Penthouse cu 5 camere decomandat, Poiana Braşov

Brasov / Poiana Brasov

354.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 136 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

Etaj 1

An finalizare construcție 2008

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 4

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Buna, va propun spre vanzare un penthouse situat in cel mai exclusivist ansamblu rezidential situat in Poiana Brasov, Silver Mountain Resort, la poalele Masivului Postavaru.
Silver Mountain Resort este cel mai select complex rezidential din Poiana Brasov, punand la dispozitia locatarilor sai SPA-ul ce contine sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara infinity incalzita, sauna umeda si uscata.
Unicitatea acestei proprietati este data de dispunerea ei pe 3 etaje.
Conceput astfel incat sa creeze o atmosfera de liniste si siguranta, locatia este compusa dintr-un studio si un apartament, astfel incat fiecare spatiu este pus in valoare de finisajele de calitate superioara ce il definesc.
Studioul beneficiaza de zone vitrate mari , compus din camera de zi cu o bucatarie minimalista si compacta care acces balconul, un dormitor intim si  luminos cu baie proprie si o baia de oaspeti.
Semineul din living confera ambianta si caldura, fiind potrivite vacantelor si weekend-urilor linistite. 
Apartamentul este compartimentat functional cu camera de zi cu acces la o generoasa terasa care va ofera o priveliste incantatoare spre interiorul complexului, atat spre locul de joaca, cat si spre restaurant, bucatarie, hol cu dressing si cele 2 dormitoare - fiecare cu baie proprie.
Prezenta ventiloconvectoarelor, ajuta la circulatia aerului din intreaga suprafata utila si asigura un consum redus de energie.
Locatia se pliaza pe dorintele si nevoile oricarei familii care isi doreste sa locuiasca in liniste, fara aglomeratie si cel mai important factor, chiar langa padure.

Daca v-am starnit interesul, nu ezitati si haideti sa stam de vorba !

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Laura Floricel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare