Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Brasovul Vechi

De vânzare, imobil reprezentativ / parțial, strada De M...

380.000 eur
ID 3634859
Case - Vile | 412 m² | 5+ camere
Brasov, Brasov / Brasovul Vechi
Număr camere 5+
Suprafața utilă 412 m²
Suprafață teren 1048 m²
An finalizare construcție 1901
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Bună ziua, sunt Zoltan Fejer consultant imobiliar în cadrul biroului Re/max Central și doresc să vă prezint o proprietate cu adevărat specială, oferită sper vânzare.
Pot spune, cu toată convingerea, că cine a parcurs strada De Mijloc, indiferent de mijlocul de transport sau pe marginea trotoarului nu a putut rata, vizual, această clădire.
Impunătoare, spectaculoasă, somptoasă, imposibil să nu trezească intrigi, întrebări! Oare cine o deține, cine este norocoasa familie care locuiește aici? În același timp, Cum de nu este renovată? De ce nu are o curte amenajată? Răspunsul este simplu, își așteaptă cu brațele deschise viitorii proprietari!

În acest imobil în total regăsim 8 apartamente, dintre care spre vânzare propunem un total de 5 apartamente totalizând o suprafață utilă de peste 412 mp.

În clădirea principală regăsim un apartament cu o suprafață utilă de 156 mp compus din 4 camere, 2 bucătării, hol, baie, 2 cămări, wc și o garsonieră cu o suprafață utilă de 31 mp compusă dintr-o cameră și o bucătărie.
În clădirea secundară avem la parter 2 apartamente, primul cu o suprafață utilă de 78 mp compus din 2 camere, hol, baie, bucătărie, cămară și o garsonieră cu o suprafață utilă de 26 mp compusă dintr-o cameră și bucătărie. La etaj apartamentul are o suprafață utilă de 121 mp compus din 4 camere, 2 cămări, baie, 3 holuri, WC, bucătărie.

Pentru multe alte detalii și programarea unei vizionări, vă rog să mă contactați telefonic.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici