Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Duplex nou pe 2 nivele cu 5 camere in Cernateaz (id: 27411)

128.500 eur
ID 3429938
Case - Vile | 120 m² | 5 camere
Giarmata, Timis / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 250 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Neutilat
Comision cumpărător 3%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Vrei sa traiesti un stil de viata rafinat si confortabil! Tranc & Tranc va ofera posibilitatea sa va bucurati de propria casa de vis, un minunat Duplex cu 5 camere, amplasat in pitorescul sat Cernateaz, la doar 10 km distanta de vibrantul oras Timisoara.

In acest loc, casa dumneavoastra se transforma intr-un sanctuar de eleganta si caldura. Cele 3 dormitoare si dresingul spatios va ofera spatiul perfect pentru a va relaxa,si pentru a transforma fiecare zi intr-o experienta cu adevarat speciala. Sufrageria open space, imbinata cu bucataria moderna, creeaza un mediu prietenos pentru intalniri memorabile si momente de rasfat. Mai dispune de un pod spatios ce poate fi transformat in 2 dormitoare si de 2 parcari in fata casei.

Pentru cei care au nevoie de un colt de liniste pentru a lucra sau pentru pasiuni creative, biroul privat este aici pentru a va inspira. Iar terasa acoperita, cu priveliste la curtea interioara, este locul perfect pentru a va relaxa si a savura momentele de liniste.

Cu o suprafata construita de 138 de m2 si o suprafata utila de 120 de m2, acest duplex reprezinta un spatiu generos care va asteapta sa-l umpleti cu amintiri si emotii. Situat pe un teren de 250 de metri patrati, cu un front stradal de 10 metri, acest duplex este o oaza de liniste si confort.

Cu dotari moderne precum geamuri termopan, incalzire in pardoseala si centrala termica pe gaz, viata in acest duplex devine simpla si placuta. Acesta dispune de toate utilitatile necesare – apa, canalizare, curent, gaz si fosa septica, asigurandu-va confortul deplin.

Caramida Porotherm si izolatia de 10 cm asigura caldura si intimitate, iar accesul facil pe un drum asfaltat este o garantie a comoditatii dumneavoastra zilnice. Cu un design deosebit si finisaje de inalta calitate, acest duplex este locul unde fiecare detaliu a fost conceput pentru a se potrivi perfect cu stilul dumneavoastra de viata.

Fiti gata sa va bucurati de fiecare aspect al acestei case minunate! Nu mai asteptati, intrati in posesia acestei proprietati magnifice si incepeti o noua etapa a vietii dumneavoastra intr-un cadru ce combina cu succes eleganta moderna cu confortul desavarsit.

Solicită vizionarea proprietății

Duplex nou pe 2 nivele cu 5 camere in Cernateaz (id: 27411)

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Giarmata 1.2 kilometri
Contactează utilizatorul
Duplex nou pe 2 nivele cu 5 camere in Cernateaz (id: 27411)
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3429938
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici