Vânzare

4 camere | 112 m²

Apartament cu 4 camere cu potențial, în Lipova(ID: 26912)

Arad / Lipova

34.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 112 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 4

An finalizare construcție 1990

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Rezonabilă

Niveluri imobil 4

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID PROPRIETATE:  26912

Descoperă emoțiile puternice ce se vor stârni în inima ta odată ce vei păși în acest apartament cu 4 camere, ce îți deschide brațele către o viață plină de confort și căldură familială. Situat într-o locație pitorească și încântătoare, acest imobil îți va oferi ocazia de a-ți găsi liniștea și de a te simți acasă încă de la prima vedere.

Cu o suprafață construită de 120 m2 și o suprafață utilă de 112 m2, această proprietate luminoasă îți întâmpină sufletul cu o atmosferă plină de potențial și posibilități. Aici vei găsi nu mai puțin de 3 dormitoare spațioase, perfecte pentru odihnă și relaxare, alături de o sufragerie generoasă, unde poți petrece momente memorabile alături de familie și prieteni apropiați.

Bucătăria îți deschide porțile către aventuri culinare, fiind un spațiu gândit cu atenție pentru a-ți îndeplini toate dorințele gastronomice. Cele două băi, funcționale și elegante, îți oferă un plus de confort și intimitate, fiind concepute pentru a răspunde nevoilor tale de zi cu zi.

Priveliștea pitorească din balconul acestui apartament îți va aduce bucuria de a te conecta la frumusețea naturii și de a-ți înviora spiritul în fiecare dimineață. Geamurile din lemn și ușile exterioare de lemn masiv adaugă un farmec aparte locuinței tale, creând o atmosferă caldă și primitoare.

Încălzirea este asigurată de teracote pe lemne, oferindu-ți confort și economie în sezonul rece. Cu toate acestea, acest apartament își așteaptă viitorul proprietar să îi insufle noi îmbunătățiri, să îl personalizeze și să îi aducă amprenta unică a propriului stil de viață.

În plus, amplasarea sa privilegiată îți oferă acces la toate facilitățile necesare pentru o viață plină de satisfacții. Grădinița, magazinul alimentar, malul Mureșului, parcul, piața, restaurantele, sala de fitness și terenul de fotbal se află la o distanță foarte apropiată, aducând confortul și comoditatea dorite chiar la ușa ta.

Acest apartament este o oportunitate rară de a-ți găsi refugiul ideal într-un oraș plin de istorie și farmec. Cu fiecare pas pe care îl vei face în aceste încăperi, vei simți cum te regăsești într-un loc special, unde îți poți crea amintiri prețioase și povestea vieții tale.

Nu rata șansa de a achiziționa acest imobil cu personalitate, ce așteaptă nerăbdător să fie transformat într-un cămin plin de dragoste și fericire. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a descoperi în detaliu toate posibilitățile pe care acest apartament îți pune la dispoziție!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare