Vânzare

4 camere | 224 m²

Eleganță contemporană în Turnu:Casă spațioasă cu t...

Arad / Turnu

248.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 224 m²

Suprafață teren 1154 m²

An finalizare construcție 2015

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Nu

Utilități Curent, Apă, Sistem irigație, Încălzire, Climă

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vă prezentăm această minunată proprietate situată în Turnu, orașul Pecica, la doar câteva minute distanță de Pecica și la numai 15 minute de Arad. Construită în anul 2015, această casă P+M oferă o experiență modernă și confortabilă, fiind ideală pentru o familie care apreciază spațiul și confortul.
Cu o amprentă la sol de 140 de metri pătrați și o suprafață totală construită de 280 de metri pătrați, proprietatea dispune de 224 de metri pătrați utili. La parter, regasiti un living spațios și luminos, integrat armonios cu o bucătărie open space, o cameră tehnică, spații generoase de depozitare și un garaj accesibil direct din casă. Livingul se deschide către o terasă frumos amenajată, perfectă pentru a lua masa în aer liber sau pentru momente de relaxare.
Etajul oferă trei dormitoare confortabile, dintre care dormitorul matrimonial beneficiază si de un dressing. De asemenea, la acest nivel se află o baie modernă și practică, precum și un laundry room.
Construită din cărămidă Porotherm, casa este finisată cu materiale de cea mai bună calitate. Proprietatea se vinde complet utilată și mobilată, gata să devină locuința ideală pentru noii săi proprietari.
Curtea generoasă este amenajată cu o piscină de dimensiuni generoase, un foișor atrăgător, locuri amenajate pentru grătar și un gard viu care înconjoară proprietatea. În partea din spate a curții există un spațiu de depozitare și o grădină frumos îngrijită.
Această casă reprezintă o oportunitate unică de a locui într-un mediu confortabil și relaxant, la doar câțiva pași distanță de facilitățile orașului Pecica și la o scurtă distanță de orașul Arad. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Iulia Dobra

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare