Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

For Sale! Casa Smart/ Pompa caldura/Panouri solare

298.000 eur
ID 3613397
Case - Vile | 155 m² | 5 camere
Petresti, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 155 m²
Suprafață teren 450 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
 Preț negociabil

Daca sunteti in in cautarea unei proprietati in care sa regasiti mai mult decat o constructie de casa , va propun o proprietate care indeplineste cel putin trei criterii esentiale si anume : construita cu simt de raspundere , materiale de calitate si nu in utimul rand o casa trainca in adevaratul sens al cuvantului rezultatul final, o proprietate de exceptie , cu respect pentru viitorul proprietar , cel care poate sa spuna ... ACASA , locului acela unde simti ca esti in siguranta din toate punctele de vedere .

Proprietatea este amplasata in zona Corbeanca - Petresti - pe o strada secundara , ferita da zgomotul strazii principale , pe un teren de 450 mp din care avem 70 m , drumul de servitute , curte libera 380 mp , suficent pentru orice proiect peisagistic cochet, prezentat si in randari respectiv zona de gazon si plante decorative , zona de relaxare prevazuta cu loc pentru barbeque grill si fire pit .

Cu un design modern, proprietatea P+1E, se defasoare pe o suprafata construtia de 190 mp si utila de 154 mp , compartimentare deosebit de rationala si foarte eficienta , astfel regasim pe zona de parter un living generos si foarte bine vitrat, cu vedere si acces catre doua laturi ale curtii , bucatarie si zona pentru dining room , un birou / dormitor , baie si camera tehnica , hol generos unde regasim si scara de acces pentru etaj ,
Etajul are in componenta 3 dormitoare, cel matrimonial cu baie proprie si camera pentru dressing si balcon , baie pe hol ce deserveste cele doua dormitoare , inca un balcon la unul din dormitoare .

Proprietatea dispune de incalzire in pardoseala, mentenanta pregatita pentru pompe de caldura si panouri solare, canalizare si apa, camere de supraveghere cu microfon instalat .
Curtea dispusa cu instalație de udat, gazon inclus si montat, perimetru asigurat cu gard din cărămidă finisat, doua locuri de parcare , jardiniere care marginesc tersa, telecomanda pentru porti la drumul de acces icirc;n curte.

Casa este in curs de finisare, in acest moment este la alb si se doreste ca viitorul proprietar sa aiba posibilitatea sa intervina pentru amprenta personala si ideea de design finala . Se poate vinde si in acest stadiu pretul afisat fiind pentru proprietatea la alb .
Casa se poate vinde cu finisaje sau fără.
Finisaje de lux buget estimat la 40 mii de euro, pretul afisat fiind pentru casa quot;la cheie quot; - finisaje (gresie, faianta , parhet, obiecte sanitare, usi de interior , centrala , pompa de caldura, panouri solare )
De asemenea se accepta achizitia prin credit sau variante de rate pentru o perioada de 1 an .

Zona de case/vile , strada asfaltata , iluminat public , acces facil catre toate zonele de interes precum centre comerciala ( Mega Imge, Penny, Lidl) toate in imediata vecinatate, scoala , gradinita , Hornbach , Carrefour, DN1, Therme, , Aeroport la 2 KM ) zone de agrement , pescuit, padure, lac.

Solicită vizionarea proprietății

For Sale! Casa Smart/ Pompa caldura/Panouri solare

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
For Sale! Casa Smart/ Pompa caldura/Panouri solare
Anne Marie Precup Consultant imobiliar Asociatia Brokerilor Imobiliari
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3613397
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici