Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

For Sale Casa Blanca/Stilul eclectic/ O proprietate ca o pov

448.000 eur
ID 3634907
Case - Vile | 198 m² | 4 camere
Ostratu, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 198 m²
Suprafață teren 945 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Renovată
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
 Preț negociabil

For Sale Casa Blanca/Stilul eclectic/ O proprietate ca o poveste
Atunci cand pornim in cautarea unei proprietati, criteriile principale sunt amplasamentul , arhitectura si suprafata, toate in functie de nevoia si necesitatea locativa . Daca toate acestea vin quot;la pachet quot; cu design controlat si foarte armonios imbinat intre nevoie ,eficienta si confort iata cum apare quot;frumosul despre case quot; si o Casa pe care o poti identifica cu Acasa ...

Locul despre care am onoare sa va vorbesc si pe care il reprezint nu este doar o proprietate speciala , este locul in care iti doresti sa traiesti, sa te bucuri de tot ce ofera aceasta casa incepand de la siguranta , confort , eficienta, relaxare. Este o casa unde poti sa traiesti in armonie cu natura, unde poti sa proiectezi si sa creezi , unde poti sa visezi, unde poti cu adevarat sa te incarci pozitiv .
Proprietatea este amplasata in zona Corbeanca , o strada linistita si asezata din punct de vedere al constructiilor , este o casa pe parter edificata in anul 2020 pe un teren de 945mp deschidere la strada de 19ml si dispune de o suprafata utila de cca. 200 mp , suprafata ce a fost gandita si compartimentata in functie de nevoia actuala , cu spatii ample , generos vitrate , tavan inalt , multa lumina, totul clar , eficient si bine structurat .
Asadar , intrarea in proprietatea este spectaculoasa, tavanul din sticla pe zona de hol oferind o imagine de ansamblu cu totul speciala , apoi livingul generos de altfel si zona centrala a casei , doua dormitoare cu bai proprii, birou, bucatarie inchisa , spatii si anexe pentru depozitare , baie de serviciu , camera tehnica cu acces din exterior . De mentionat ca structura casei permite modificari de recompartimentare , daca se doreste o alta asezare a camerelor.
Zona de zi centrul proprietatii, este locul unde poti sa te ralaxezi in zona media , poti sa servesti masa in zona de dining sau poti doar sa iti bei cafeaua , este locul din care accesul catre curtea si gradina din spatele proprietatii este spectaculos , zona deschisa si foarte ofertanta.
Zona de birou , pozitionata foarte intim, cu vedere si cu acces spre o mica gradina , de asemenea cu suprafete vitrate ample , un loc benefic si gandit pentru studiu , loc ce poate avea si o alta destinatie in functie de necesitate.
Dormitorele sunt dotate cu bai proprii , zona de dressing , de asemenea spatioase si foarte ofertante si versatile , ambele cu vedere spre spectacolul peisagistic al gradinilor ce marginesc toata proprietatea .
Bucataria se afla in zona de intrare in proprietate, cu vedere spre curtea din fata , de asemena foarte generoasa , dotata cu electrocasnice performante , mobilata eficient cu zona de lucru si zona de servit masa .
Curtea proprietatii este un adevarat spectacol , cu zone diferite si complexe de relaxare , cu bucatarie exterioara, zona de masa al Fresco - deck lemn exotic massaranduba, piscina si dus exterior , toate acestea intr-un cadru de poveste cu plante decorative si arbusti maturi , o gradina asezata , organizata si cu o mentenanta usor de gestionat pe tot timpul anului .Toate zonele de vegetație sunt acoperite cu piatra mărgăritar de Thassos

O casa asezata , cu personalitate , quot;imbracata quot; cu stil , potrivita pentru cine se afla in cautarea unei resedinte frumoase , cu toate dotarile necesare , utilata si mobilata , gata de un nou inceput ... in locul numit Acasa .

Solicită vizionarea proprietății

For Sale Casa Blanca/Stilul eclectic/ O proprietate ca o pov

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
For Sale Casa Blanca/Stilul eclectic/ O proprietate ca o pov
Anne Marie Precup Consultant imobiliar Asociatia Brokerilor Imobiliari
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3634907
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici