Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

FOR SALE / Green Family Villa/garaj, curte deosebita/zona su

365.000 eur
ID 3564495
Case - Vile | 255 m² | 4 camere
Corbeanca, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 255 m²
Suprafață teren 700 m²
An finalizare construcție 2008
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
 Preț negociabil

Va propun spre VANZARE - o proprietate speciala, construita cu mult simt de raspundere, eficient compartimentata , bine structurata pe fiecare nivel , atentie la detalii si la nevoile unei familii din punct de vedere al spatiului util.

Vila este amplasata strategic , astfel incat , intrarea in curtea proprietatii sa vina la pachet cu deconectarea de la tot ce poate sa perturbe linistea si intimitatea unei resedinte. Curtea dispune de o suprafata de cca 700 MP , marginita de alei ce faciliteaza parcarea a 2, 3 autoturisme cat si alei de acces catre casa si garajul inchis unde se pot parca 2 masini, dar si zona verde, de gazon .
Proprietatea a fost edificata in anul 2008 si se desfasoara pe o suprafata utila de 255.88 mp si 314 mp construiti, cu o amprenta la sol de 120 mp , avand 5 incaperi + anexe distribuite corect si eficient , constructie pe structura din cadre de beton si compartimentari din caramida , placa de beton si peste etajul 1.

Parterul proprietatii are in componenta : hol de intrare /vestibul cu usa de acces catre holul principal al casei unde regasim , scara de acces pentru etaje, acces catre garaj , camera tehnica, debara , baie , bucatarie cu zona de dining room si living, acces catre terasa din laterul casei, inchisa cu folie pe timp de iarna . Livingul foarte generos vitrat , luminos dar in acelasi timp intim si bine pozitionat , cu iesire catre terasa si dotat cu semineu.
Scara de acces este luminata natural , iar la etaj regasim un hol generos , dormitor matrimonial cu zona de dressing si baie proprie, 2 dormitoare si 1 baie . Ambele bai sunt generoase, aerisite natural si cu lavoare duble .
Mansarda se acceseaza tot pe scara din beton iar aici regasim o zona deosebit de versatila , tavan inalt de cca 3m, izolat cu vata minerala , placat cu lambriuri din lemn , 4 ferestre tip velux cat si 2 ferestre mari . Mansarda permite atat prin inaltimea tavanului cat si prin suprafata utila , orice idee de design interior sau proiect de redecorare in functie de necesitatea locativa , astfel se poate compartimenta in zona de zi si un dormitor , sau pur si simplu se poate trasnforma in hobby room . Mansarda dispune de zone pentru depozitare cat si baie de serviciu cu lavoar si vas de toaleta .
Proprietatea se vinde mobilata si utilata , bucatarie cu mobilier Zecchinon si electrocasnice Franke , obiecte de mobilier bine intretinute.

Accesul este foarte facil catre toate punctele de interes, proximitatea deosebit de frumoasa , curata , zona de case/vile , asezata din punct de vedere al constructiilor, centre comerciale la cateva minute ( Mega Image, Penny, Lidl) , scoala , gradinita , Hornbach , Carrefour, DN1, Therme, Mall, Aeroport ) zone de agrement , pescuit, padure, lac, aer curat .

O proprietate deosebita, bine construita, cu spatii ample si versatile, cu posibilitati de reorganizare a spatiului interior in functie de necesitatea locativa a viitorului proprietar .

Solicită vizionarea proprietății

FOR SALE / Green Family Villa/garaj, curte deosebita/zona su

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
FOR SALE / Green Family Villa/garaj, curte deosebita/zona su
Anne Marie Precup Consultant imobiliar Asociatia Brokerilor Imobiliari
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3564495
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici