Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vanzare Vila P+1E/ teren 1080MP/ Corbeanca Ostratu

240.000 eur
ID 3556076
Case - Vile | 163 m² | 5 camere
Ostratu, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 163 m²
Suprafață teren 1080 m²
An finalizare construcție 2007
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
 Preț negociabil

Va propun spre VANZARE - VILA P+1E pozitionata pe un teren de 1080 Mp , in zona Corbeanca - Ostratu , constructie edificata in anul 2007 . Proprietatea se desfasoara pe o suprafata de 202 Mp construiti, 163 Mp Util si o amprenta la sol de 102 mp , compartimentare deosebit de eficiena si rationala.
Zona de parter are in componenta living 33 MP , dormitor 13 Mp , bucatarie 24 mp - open space ( cu posibilitate si inchidere ) , zona pentru depozitare, iesire secundara si acces catre garaj inchis .
Etajul are in componenta 3 camere - dormitor matrimonial de 24 mp, baie si dressing , acces catre o tersasa deosebita , doua dormitoare cu suprafete de 14 mp, si 18 mp , baie cu acces din hol .
Proprietatea dispune de incalzire prin centrala termica si este racordata la toate utilitatile urbane( gaz, apa, canalizare). Pe zona de parter exista si o soba de teracota , foarte bine conservata si perfect functionala .
Casa este finisata la nivelul anilor 2007-2008 , insa foarte bine intretinuta , necesista renovare sau refinisare sau personalizata in functie de ideea si amprenta personala a viitorului proprietar.
Proprietatea a fost construita cu simt de raspundere in regim propriu si este o casa cu foarte mult potential atat din punct de vedere arhitectural cat si al spatiului interior ce se poate reorganiza in functie de necesitatea locativa dorita .

Curtea proprietatii ofera un spatiu spectaculos atat la intrarea in proprietate cat si in zona secunda a terenului , oferind fara doar si poate suficient spatiu pentru orice proiect peisagistic . In zona de spate a proprietatii sunt diferite anexe ce pot avea ca utilitate depozitarea sau se pot transforma in spatii cu alte destinatii .

Daca sunteti in cautarea unei proprietati ce a trecut quot;testul timpului quot; , o proprietate verstila si usor de personalizat, o curte care va poate satisface orice proiect , chiar si o alta constructie a unei case, va invit sa o vizionam . Proprietatea este curata din punct de vedere juridic, pregatita pentru vanzare .

Solicită vizionarea proprietății

Vanzare Vila P+1E/ teren 1080MP/ Corbeanca Ostratu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vanzare Vila P+1E/ teren 1080MP/ Corbeanca Ostratu
Anne Marie Precup Consultant imobiliar Asociatia Brokerilor Imobiliari
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3556076
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici