Vânzare

39 m²

Garsoniera/Studio de zona Tomis Plus

Constanta / Constanta

64.900 €

Specificații

Suprafața utilă 39 m²

Confort Lux

Etaj 2

An finalizare construcție 2023

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Nu include TVA Da

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Comision 0 pentru cumparator!

Compania imobiliara Union Group va ofera spre vanzare, cu comision 0% pentru cumparator, o garsoniera/studio in zona Tomis Plus, intr-un ansamblu rezidential nou costruit, finalizat in 2023. Aceasta este foarte luminoasa, dispune de un design elegant. De asemenea, dispune de o suprafata utila de 38.7 mp si de o suprafata construita de 51.4, oferindu-va astfel un confort ridicat. Este compusa dintr-un living, bucatarie separat, grup sanitar si un balcon,un loc perfect in care va puteti bea cafeaua dimineata.

Garsoniera se preda la cheie, cu finisaje de calitate, centrala proprie pe gaz deja montata, aer conditionat, imobilul recent finalizat a fost construit cu responsabilitate si atentie la detalii, este izolat cu polistiren de 10 cm si au fost folosite materiale de cea mai inalta calitate. De asemenea, la subsol se afla si un buncar antiatomic, care va ofera siguranta de care aveti nevoie. De asemenea, ansamblul respecta inclusiv preventia la incediu, avand pe fiecare nivel hidranti, sisteme automate de stingere a incendiului.

Locul de parcare se poate achizitiona separat, atat in subteran, cat si in exteriorul imobilului. Ansamblul dispune de un nr de 33 de locuri de parcare, dintre care 22 subterane si 11 in exterior, pretul fiind de 12000 euro pentru un loc de parcare subteran si 8000 de euro pentru un loc de parcare in exterior.

Pozitionarea ofera multimple avantaje, fiind aproape de o multime de puncte de interes, precum Vivo Mall, Parcul Tabacariei, dar si de statiunea Mamaia, Campusul Universitar, apartamentul pretandu-se foarte bine atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie pe termen lung, oferind un randament investitional ridicat. Totodata, in imediata proximitate se regasesc marketuri, scoli, gradinite sau sala de fitness.

Ca modalitate de plata, se accepta atat plata din surse proprii, cat si prin credit ipotecar/noua casa, precum si plata in rate la dezvoltator.

Pentru alte detalii despre ansamblul rezidential si despre ofertele existente si disponibilitatea acestora, nu ezitati sa ne contactati.

Cu stima, 

Echipa Union Group.

Locație

Despre zona "Tomis Plus"

păreri exprimate de 28 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.6

Sănătate 5.3

Siguranță 7.6

Calitate aer 7.6

Curățenie 7.6

Zone verzi 5.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

5.6

Cultură 5.4

Educație 6.3

Sport 5.1

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.4

Nivel de trai 8.6

Magazine 7.0

Localuri 5.3

Parcări 7.7

Zgomot 8.4

Transport în comun

Transport în comun

7.3

Autobuz 7.3

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului George Barzu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare