Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Coiciu

Casa de in inima orasului, zona Coiciu

124.900 eur
ID 3585802
Case - Vile | 107 m² | 4 camere
Constanta, Constanta / Coiciu
Zona Coiciu
Număr camere 4
Suprafața utilă 107 m²
Suprafață teren 201 m²
An finalizare construcție 1970
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Descoperiti aceasta proprietate in centrul orasului, o casa ce promite confortul si intimitatea pe care le-ati visat mereu. Acest imobil impresionant, cu o suprafata generoasa de teren de 201 mp, va ofera un spatiu de locuit optimizat de 107 mp utili, proiectat meticulos pentru a satisface cele mai inalte standarde de viata.

Construita cu maiestrie din chirpic si bca, aceasta proprietate imbina armonios traditionalul cu modernul, oferind un adapost robust si eficient din punct de vedere energetic. Amprenta sa la sol de 138 mp este gandita pentru a maximiza fiecare colt de spatiu, creand un ambient cald si primitor.

Cu 4 camere spatioase, 2 bucatarii complet utilate si 2 bai, aceasta casa este gata sa gazduiasca atat momentele de zi cu zi, cat si ocaziile speciale alaturi de cei dragi. Dispunand de pod pentru extra-spatiu de stocare si beci, veti avea mereu loc suficient pentru pasiunile si hobby-urile dumneavoastra.

Confortul este garantat pe tot parcursul anului datorita sistemului de incalzire centrala pe gaz, iar izolatia exterioara asigura o eficienta energetica de invidiat, mentinand ambientul interior placut indiferent de sezon.

Situata intr-o zona centrala, dar neobisnuit de linistita, aceasta proprietate reprezinta combinatia perfecta intre accesul facil catre facilitatile urbane si retragerea in propriul sanctuar de pace si relaxare.

Nu ratati sansa de a va numi proprietarul acestei case de exceptie, un adevarat refugiu urban. Contactati-ne pentru a planifica o vizita si a va convinge personal de farmecul si potentialul acestui imobil deosebit. Asteptam cu nerabdare sa va deschidem portile catre noul dumneavoastra camin de vis!

Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt!

Solicită vizionarea proprietății

Casa de in inima orasului, zona Coiciu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa de in inima orasului, zona Coiciu
George Barzu Consultant imobiliar Union Group
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3585802
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici