Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 4 camere, Schei

Penthouse, panoramă, 155 mp utili, cartier Schei!

525.000 eur
ID 3639497
Apartamente | 155 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Schei
Zona Schei
Număr camere 4
Suprafața utilă 155 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 3
An finalizare construcție 2022
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
 Preț negociabil

Noi cei de la LEAD Estate suntem onorati sa va prezentam spre achizitie una dintre nestematele pietei imobiliare din Brasov!
Situat la etajele superioare ale Brașov One&Only, apartamentul tip penthouse uimitor, ofera o distribuție unică a spațiilor de odihnă și divertisment, într-o atmosferă modernă si intima in acelasi timp!

Cu o vedere panoramică uluitoare prin intermediul a trei terase care atrag efectiv natura în apartament, locatia cuprinde trei dormitoare, două dressing-room, trei băi, un living spectaculos, o bucatarie, holuri spatioase si o scara interioara care leaga cele doua etaje.

La primul nivel, "spațiul de zi" al penthouse-ului se deschide în toată splendoarea din holul de acces catre scara interioara, prin living spre terasa de 50 de metri pătrați, orientată sud-est, aceasta fiind accesibilă atât din living și zona de luat masa, cât și din bucătărie.

La etajul superior, deasupra întregului complex și a oricărui alt acoperiș din vecinatate, arhitectul a amplasat un spațiu privat, retras și cu un nivel de intimitate inegalabil - trei dormitoare splendide, iesire separata catre terase, două băi mari, un dressing special conceput pentru dormitorul matrimonial, toate conectate printr-un hol incapator care d are iesire si spre terasa dinspre padure.

Valoarea unei astfel de investiții ofera doar avantaje potentialilor cumparatori de clasa, de la directori executivi corporativi până la persoane deosebite care au cladit cariere solide in ani sau celebrități din showbiz.
Apartamentul se vinde "la cheie" , amenajat, fiind doar elemente de finete ce se impun a fi realizate customizat in functie de nevoile si dorintele viitorului proprietar.

Pentru detalii suplimentare, planuri si programarea unei vizionari in care sa aveti contact cu senzatia uimitoare ce va ofera acest apartament, colegul nostru Dan va sta la dispozitie cu drag!

Solicită vizionarea proprietății

Penthouse, panoramă, 155 mp utili, cartier Schei!

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Penthouse, panoramă, 155 mp utili, cartier Schei!
Dan Spulber Consultant imobiliar LEAD ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3639497
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici