Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
249.000 eur De vânzare Casă cu 17,000 mp de teren in Parma, Italia
Producţie/servicii  •  375 m²  •  6 încăperi
Oradea, BH, Ultracentral
azi, 03:30
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
990.000 eur Proprietate specială de 700mp de vânzare în zona Ultra...
Producţie/servicii  •  700 m²
Braila, BR, Ultracentral
21 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
80.000 eur Hala pe un singur nivel in Deva, zona ultracentrala, 110 mp
Producţie/servicii  •  110 m²
Deva, HD, Ultracentral
15 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
80.000 eur Hala + birouri in Deva, zona ultracentrala, P+1, 139 mp
Producţie/servicii  •  88 m²
Deva, HD, Ultracentral
15 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Spațiu Industrial, Ultracentral

Proprietate specială de 400mp de vânzare în zona Ultra...

600.000 eur
ID 3407853
Spații Industriale | 400 m²
Medias, Sibiu / Ultracentral
Suprafața utilă 400 m²
Suprafaţă totală 486 m²
Suprafaţă birouri 400 m²
An finalizare construcție 1887
Tip imobil Producţie/Servicii
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 6
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Oferta unica de vanzare a unei cladiri exceptionale incarcata de istorie si poveste.

Centrul istoric al orașului Mediaș apare ca un muzeu în aer liber. Monumentele medievale din interiorul cetatii sunt unice în Transilvania. Orașul are o vechime de peste 7 secole, fiind menționat pentru prima dată, într-un document istoric în anul 1267, astfel fiind unul din cele mai vechi orașe ale României.
Clădirea propusa spre vanzare a fost ridicata în anul 1887 si complet renovata în 2020, amplasata in zona istorica a Mediasului, a urbei medievale Transilvane. Arhitectura cladirii este interesantă și prin prisma faptului ca îmbină elemente arhitecturale Art Nouveau ( Succesion) deja prezente in construcțiile interbelice din Medias ale acelor timpuri, cu cele tradiționale neo-romanești si electristice. Este evident faptul că procesul minuțios de restaurare a păstrat și pus în lumină multe dintre elementele de decor originale - stucaturi, lemnărie, etc. cat si simbolul cosnitelor de albine care simbolizau bunastarea proprietarului. Pe de alta parte, designul interior reușeste spectaculos să evite încremenirea în timp, trăind în actual printr-un mix interesant de nou și vechi la nivel de art-nouveaux.
Proprietatea, având o suprafață desfășurată generoasă de aprox 400mp dispusă pe D+P+M împărțită în trei unități independente, si cu access din 3 parti, oferă flexibilitate viitorului proprietar - poate fi transformată în locuință privată, boutique hotel sau spațiu de business ori o combinație între acestea.
Spațiul este dispus pe trei nivele, ceea ce permite o bună partajare a zonelor. La demisol regăsim un beci domnesc compus din 6 celule care va incanta privirea si gustul viitorilor cumparatori cu licoarea atat de renumita de pe Valea Tarnavelor. Aceasta crama are o usa secreta care asteapta sa fie descoperita dr catre noii proprietari care are iesire in Piata Ferdinand dupa spusele nepotilor familiei Shuster, primii proprietari ai resedintei.
Parterul prezintă spații comune generoase, deschise, pretabile atat pentru amenajare rezidentiala cat si comerciala. Acest nivel ofera si accesul intr-o curte privata, intima si cocheta.
Mansarda este spatioasa, pe toata suprafata cladirii si dispune de un apartament exclusivist. Apartamentul ofera o panorama deosebita asupra Turnului bisericii Sf. Margareta cu al sau turn inclinat numit si Turnul Trompetilor (unde Vlad Tepes a fost retinut in anul 1476 dupa coflictul cu regele Matia Corvin al Ungariei ) si a P-tei G. Enescu introducandu-ne in atmosfera medievala a citadelei.
Vila oferă viitorului proprietar o oportunitate rară de a locui în zona super premium a orașului, fără compromisurile asociate în mod clasic acesteia - spațiu limitat, construcție veche, acces limitat, etc. sau de a dezvolta un business de succes.
Investiția este una interesanta datorită locatiei exceptionale si a potențialului de diversificare a destinatiei de utilizare.
Mai multe detalii la 0740972140.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Mediaș 639 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici