Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, UTA

Proprietate versatila intr-o zona exclusivista, cu destinatii multiple

379.800 eur
ID 3530817
Case - Vile | 435 m² | 5+ camere
Arad, Arad / UTA
Zona UTA
Număr camere 5+
Suprafața utilă 435 m²
Suprafață teren 554 m²
An finalizare construcție 1996
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 3%
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

COMISION 0%
ID PROPRIETATE: 29097

Cautati o casa intr-o locatie de exceptie, cautati sa faceti o investitie profitabila, cautati un spatiu de birouri, doriti sa va deschideti o clinica privata sau doriti sa construiti un patruplex, 2 duplexuri sau o cladire pe 3 nivele, pentru a le vinde sau pentru a le inchiria?

Nu mai trebuie sa asteptati, fiindca in continuare ne face o deosebita placere sa va prezentam, in exclusivitate, o proprietate unica, senzationala, despre care veti afla mai multe detalii, in randurile de mai jos. Aceasta ocazie unica, de a achizitiona o proprietate atat de versatila, care poate avea atatea destinatii, este posibila datorita locatiei exclusiviste, extraordinare, in care se afla proprietatea, datorita frontului stradal generos si al modului in care sunt plasate cele 2 case pe teren. Aceasta oportunitate unica nu trebuie ratata daca ceea ce cautati este o proprietatea compusa din 2 case, ce au in total 10 camere, o suprafata desfasurata de 512 mp si se afla la 100 m de stadionul UTA, pe Strada Victoriei.

Una dintre case se afla la strada, are 3 camere, a fost construita in 1974, este dispusa pe 1 nivel, are 141 mp desfasurati si 120 mp utili si serveste in prezent ca si locuinta. Casa este construita din caramida si este compusa dintr-un hol, 1 baie, 2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie si 1 terasa spatioasa, acoperita. Casa, datorita podului inalt, ofera posibilitate de mansardare sau depozitare si necesita renovare.

Cea de a 2-a casa este complet decomandata, se afla in spatele curtii, este dispusa pe 3 nivele (P+E+M) si a fost construita in 1996, din caramida. Suprafata desfasurata este de 371 mp, iar cea utila 315 mp, 105 mp pe nivel. Casa este in proportie de 85% renovata si modernizata, cu materiale de calitate. La etaj accesul este asigurat de o scara metalica, aflata in spatele casei, iar accesul la mansarda se face pe o scara interioara din lemn cu acces de la etaj. Atat la parter, cat si la etaj vom gasi 3 camere, 1 baie, 1 bucatarie si un hol generos. La mansarda vom regasi o camera care poate fi compartimentata dupa bunul plac. In prezent aceasta casa serveste ca si clinica medicala, la parter si apartament de locuit, la etaj si mansarda.

Terenul pe care sunt construite cele 2 imobile are 554 mp si un front stradal de 14 ml care permite accesul in curte al autoturismelor. Datorita frontului stradal generos si al accesului facil in curte, cele 2 case pot fi separate, destinatia acestei proprietati fiind aproape nelimitata.

Ambele case sunt incalzite, fiecare, cu o centrala termica pe gaz cu calorifere si dispun de toate utilitatile, de gaz, apa, canalizare, curent electric, internet si cablu tv.

O astfel de oportunitate care sa va ofere posibilitatea sa detineti o casa vis-a-vis de stadionul UTA, cu frontul stradal pe Strada Victoriei, este unica. Zona ofera facilitati complete, de la statie de tramvai, la banci, restaurante, scoli, spitalul judetean, 2 mall-uri, farmacii, hypermarket-uri, scoli, liceu, clinici medicale etc. Acest lucru o face pretabila, atat pentru locuit, cat si ca sediu de firma, birouri, clinica medicala, magazin, scoala de soferi, restaurant, gradinita, casa de batrani etc.

Ramane doar sa va decideti ce anume doriti sa faceti cu aceasta oportunitate, zona va garanteaza succesul, indiferent de decizia pe care o veti lua.

Solicită vizionarea proprietății

Proprietate versatila intr-o zona exclusivista, cu destinatii multiple

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Proprietate versatila intr-o zona exclusivista, cu destinatii multiple
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3530817
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
379.800 eur Proprietate versatila intr-o zona exclusivista, cu destinatii multiple
5+ camere  •  435 m²  •  1996  •  mobilat parțial
Arad, AR, UTA
18 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici