Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Silistea Snagovului-Vila eleganta cu piscina

257.000 eur
ID 3636784
Case - Vile | 140 m² | 5 camere
Snagov, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 140 m²
Suprafață teren 573 m²
An finalizare construcție 2012
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă

City Imob Invest va propune spre vanzare o vila cu regim de inaltime P+1, cu o gradina spatioasa si piscina, retrasa de la zgomotul urban, pe o strada linistita si asfaltata, in Silistea Snagovului, la 300 de metri de padure.

Curtea reprezinta o adevarata oaza de verdeata si liniste, cu pomi fructiferi , spatiu verde generos, conifere si arbori ajunse la maturitate, conferind eleganta si intimitate.

Piscina cu dimensiunea de 3x8,5 m si utilata cu echipamente profesionale de filtrare si incalzire a apei, poate deveni principala activitate pentru membrii familiei in zilele calduroase de vara.

Exista posibilitatea accesului unui autoturism in curte, pe poarta actionala electric cu telecomanda.

Proprietatea edificata in 2012 cu , structura este din stalpi si grinzi de beton, iar peretii exteriori si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. La exterior a fost izolata cu polistiren de 10 cm, iar acoperisul este imbracat cu tigla metalica lindab.

Casa cu regim de inaltime P+1 cu o amprenta la sol de 85mp si o suprafata utila de 140 mp, beneficiaza de un teren de 573 mp. din care avem aproximativ 370 mp curte libera.

In curte mai regasim edificata o constructie tip foisor cu o anexa compusa din bucatarie de vara utilata modern, grup sanitar, 1 debara precum si o terasa acoperita.

De asemenea, in spatele proprietatii a fost amenajata o magazie spatioasa, care asigura depozitarea uneltelor si sculelor necesare intretinerii proprietatii.

Din punct de vedere al compartimentarii, casa a fost gandita pentru confortul unei familii numeroase si este impartita astfel:
- la parter regasim un living spatios cu bucatarie open space, un dormitor, o baie cu aerisire naturala si cabina de dus, hol..
- la etaj regasim 2 dormitoare, un birou cu acces pe balcon, o baie.

Imobilul se vinde mobilat si utilat complet, cu mobilier si electrocasnice de buna calitate, inclusiv scule si echipamente necesare intretinerii acestuia.

Vila are toate dotarile necesare pentru confortul viitorilor proprietari, dispunand de utilitati precum: apa curenta, incalzire cu centrala proprie pe gaze si calorifere, curent electric, acces cablu internet, camere. Exista posibilitatea racordarii la canalizare, aceasta fiind la poarta.

Imobilul se gaseste in zona Silistea Snagovului aproape de DN1, de Manastirea Snagov (Vlad Tepes), de lacul si padurea Snagov, la 40 km de centrul Bucurestiului.

Certificatul energetic va fi disponibil la vanzare.

In cazul in care oferta noastra a reusit sa va capteze atentia, va asteptam la o vizionare.

Acordam asistenta GRATUITA persoanelor care doresc achizionarea prin credit!

Solicită vizionarea proprietății

Silistea Snagovului-Vila eleganta cu piscina

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Silistea Snagovului-Vila eleganta cu piscina
Razvan Ciobanu Consultant imobiliar City Imob Invest
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3636784
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici