Vânzări
Închirieri
Vânzare Spaţiu comercial, Central

Spațiu comercial P +1 cu mansarda locuibila de vanzare i...

74.500 eur
ID 3476038
Spaţii comerciale | 190 m²
Stei, Bihor / Central
Zona Central
Suprafața utilă 190 m²
Suprafaţă totală 203 m²
An finalizare construcție 2002
Tip imobil Mall
Vitrină 8.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 5
Număr Grupuri Sanitare 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
 Preț negociabil

Va propun spre vanzare, în reprezentare exclusivă, COMISION 0% la cumparare, un spatiu comercial cu amprenta la sol de 67,89 mp si suprafata construita de aprox. 200 mp dispusa pe trei niveluri P+E+M in centrul orasului Stei jud. Bihor (vis-a-vis de primarie) la intersectia str. Poet Andrei Muresanu cu str. Cuza Voda.
Cladirea a fost construita in anul 2002 si este compusa la parter si etaj din spatii comerciale open space ( in aceasta cladire a functionat printre altele una din primele pizzerii din oras), iar la mansarda se afla un spatiu de locuit compus din doua dormitoare, bucatarie, baie, un mic hol si casa scarii.
Imobilul a functionat pana in urma cu cca 2 ani ca spatiu comercial de desfacere a unor produse nealimentare. Este racordat la sistemul de alimentare cu energie electrica de 220 V, apa, canalizare si se poate racorda si la sistemul de alimentare cu gaz metan, bransamentul fiind in lucru. Incalzirea se realizeaza prin calorifere, urmand a fi montata la nevoie centrala termica pe gaz. Imobilul are bai la fiecare nivel, accesul la nivelurile superioare se face prin scara interioara. Cladirea este prevazuta cu ferestre si usa de acces din PVC cu geam termopan. Cladirea detine certificat de performanta energetica clasa "C".

Imobilul este foarte versatil, avantajul lui constand in aceea ca poate fi personalizat si amenajat potrivit specificului activitatii afacerii dumneavoastra, se preteaza atat pentru dezvoltarea unei afaceri atat in domeniul ospitalitatii – alimentatie publica, laborator cofetarie-patiserie - productie si desfacere in acelasi timp, cat si pentru clinica medicala ori stomatologica, salon de frizerie-coafura – cosmetica, ori birouri de lucru specific/personalizat domeniului de activitate al noului proprietar, iar la mansarda pentru scop rezidential. Dispune de o suprafata generoasa atat la parter cat si la etaj pentru expunerea produselor sau pentru desfasurarea activitatilor specifice obiectului dvs. de activitate. Cladirea nu este mobilata si de aceea se poate usor adapta/utila conform preferintelor dvs.

Aspecte importante:

- acte in regula;
- disponibilitate imediata;
- utilitati ;
- achizitie si prin prin credit bancar;
- comision 0 la cumparator.

Nu ratați această oportunitate de investiție într-un spațiu comercial cu potențial de dezvoltare într-o locație cu acces facil, aflat intr-o zona centrala a orasului Stei, cu vad comercial ridicat, aproape de primarie, gara, autogara, piata, spitalul orasenesc, institutii bancare, farmacie, scoala etc.
Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactați.

Solicită vizionarea proprietății

Spațiu comercial P +1 cu mansarda locuibila de vanzare i...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Spațiu comercial P +1 cu mansarda locuibila de vanzare i...
Moise Pantea Consultant imobiliar RE/MAX Family
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3476038
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici