Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Unirea

Spațiul perfect pentru familie: Casa de Lux cu Curte Genero

390.000 eur
ID 3647350
Case - Vile | 230 m² | 4 camere
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Unirea
Zona Unirea
Număr camere 4
Suprafața utilă 230 m²
Suprafață teren 1800 m²
An finalizare construcție 2015
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Nr. locuri parcare 5

Blitz ofera spre vanzare casa in Unirea, strada Slătiniței, intr-un cartier rezidențial cu strada asfaltata, la 5 minute de centrul orașului. Casa este amplasata la 30 de metri de pădure intr-o zona extrem de liniștită, cu drum privat pavat de 40 de metri si poarta la asfalt, oferind astfel o poziție retrasa si protejata de traficul auto si praf.

Terenul pe care este amplasata casa are o suprafața de 18 ari, dispunând de un garaj pentru doua mașini si magazie depozitare, o sera de legume, o piscina de 7 mx 3,5 m, un foișor modern de 7 mx 4 m complet utilat, un iaz cu pești modern amenajat avand o dimensiune de 10m x 3 m, un mic spațiu de joaca pentru copii cu hinte, tobogan si trambulina, precum si o magazie de depozitare in spatele casei.

Casa este structurata astfel: un apartament cu intrare separata ce dispune de bucătărie, dormitor, baie si hol care duce la camera centralei, aceasta având si ușa de ieșire către partea din spate. Fațada casei dispune de o terasa generoasa cu masa de relaxare si doua baldachine, unde se face intrarea in apartament si casa propriu-zisa.

La parter se afla un hol de intrare cu dressing, un dormitor matrimonial cu dressing, baie, o bucatarie complet utilata, un dining room si living generos cu șemineu, care are acces la terasa din spate si camera centralei. Scara interioara duce la etaj unde se regăsesc doua dormitoare, unul matrimonial cu dressing si o camera de copii, plus o baie cu geam si jacuzzi de doua persoane.

Proiectul este unul modern si frumos compartimentat, având aproximativ 230 mp. Încălzirea se face prin șemineu si centrala pe lemne, deocamdată, fiind montata țeava de gaz pentru a fi instalata si in interiorul proprietății. De asemenea, apa si canalizare sunt trase proprii. Exclusivitate, 0 Comision Cumparator.
Cod ofertă / ID BLITZ: P14380
Id intern: P14380

Solicită vizionarea proprietății

Spațiul perfect pentru familie: Casa de Lux cu Curte Genero

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Spațiul perfect pentru familie: Casa de Lux cu Curte Genero
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3647350
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici