Vânzare

30 m²

Garsoniera, 30 mp utili , Lisaura

Suceava / Lisaura

46.000 €

Specificații

Suprafața utilă 30 m²

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate În construcție

Niveluri imobil 3

Mobilat și Utilat Nemobilat

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va propune spre vanzare o garsoniera ,într-un bloc nou și elegant, care promite să fie un cămin cochet și confortabil pentru oricine caută un spațiu compact și modern. Cu o suprafață utilă de 30 mp, acest loc reprezintă perfect echilibrul între funcționalitate și estetică.
Plasată la etajul 3 din 3, garsoniera oferă o priveliște încântătoare , combinând liniștea și intimitatea cu accesul facil la viața urbană. Fiind în stadiul de finisare, ai șansa să îți personalizezi spațiul conform gusturilor tale și să aduci propriul stil în decor.
Zona de locuit este gândită pentru a maximiza fiecare metru pătrat, încorporând inteligent zonarea pentru dormit, relaxare și gătit. Cu o atenție deosebită la detalii și materiale de calitate, fiecare aspect al garsonierei este conceput pentru a crea un mediu plăcut și primitor.In pretul afisat este inclus si un loc de parcare. 
Planificată să fie finalizată în august 2024, această garsonieră oferă nu doar un loc de trai, ci și o oportunitate de a investi într-o proprietate modernă și promițătoare într-o locație în plină dezvoltare.
Cod ofertă / ID BLITZ: P102618
Id intern: P102618

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare