Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 8529 m²

Teren 8,529 mp Sacele / Strada Bunloc / Comision 0%

399.000 eur
ID 3586917
Terenuri | 8529 m²
Sacele, Brasov / Bunloc
Zona Bunloc
Suprafață teren 8529 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 107 m
 Preț negociabil

Vă prezentăm cu entuziasm acest teren intravilan de vanzare prin reprezentare exclusivă cu comision 0% din partea cumpărătorului. Cu o suprafață de 8529 mp această proprietate se află într-o zonă excelentă, langa telescaunul din Bunloc.

Terenul beneficiază de apropierea utilităților, ceea ce înseamnă că aveți acces facil la apă, electricitate și alte facilități esențiale. Cu o configurație în pantă, partea superioară a terenului vă încântă cu o priveliște fabuloasă asupra orașelor Brașov și Săcele, oferindu-vă o atmosferă magică.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei proprietăți este dimensiunea sa generoasă, fiind unicul teren de acest tip din zonă cu o asemenea suprafață extinsă. În prezent, terenul are destinația de pasune, însă există posibilitatea de a schimba destinația în funcție de nevoile și proiectele dumneavoastră.

Pozitia terenului va ofera oportunitatea de a construi și a vă realiza visul într-un cadru natural de excepție. În apropiere, există trasee montane pitorești și posibilitatea de a practica sporturi extreme, precum parapanta. Această zonă se potrivește perfect pentru dezvoltarea turismului, oferindu-vă oportunități nelimitate.

Pentru a obține mai multe informații și detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați telefonic. Echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ghida în explorarea acestei proprietăți deosebite și pentru a vă oferi suportul necesar în realizarea proiectelor dumneavoastră. Nu ratați această ocazie unică de a deține un teren excepțional cu perspective uluitoare! Terenul se află la o distanta de 12 km de Brașov, 106 km de Ploiesti, 182 km de București și 152 km de Sibiu.

Solicită vizionarea proprietății

Teren 8,529 mp Sacele / Strada Bunloc / Comision 0%

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 757 metri
  • Staţie autobuz 1.7 kilometri
  • Staţie autobuz 1.7 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Dârste 1.8 kilometri
Contactează utilizatorul
Teren 8,529 mp Sacele / Strada Bunloc / Comision 0%
Alexandru Iordache Consultant imobiliar REMAX Evolution
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3586917
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici