Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Andrei Mihai
Companie
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Bunloc

Vila deosebita Bunloc I Vedere panoramica I 2800 MP Teren

699.999 eur
ID 3634789
Case - Vile | 640 m² | 5+ camere
Sacele, Brasov / Bunloc
Zona Bunloc
Număr camere 5+
Suprafața utilă 640 m²
Suprafață teren 2800 m²
An finalizare construcție 2003
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Subsol
 Demisol

Descoperiți această vilă impresionantă, situată în inima naturii, cu o vedere spectaculoasă spre munți, perfectă atât pentru o rezidență privată , cât și o opurtunitate de investitie pentru diverse inițiative comerciale cum ar fi pensiune, clinică,etc. Proprietatea dispune de o suprafata de 640 mp plus terasele de 160 mp, având un teren generos de 2800 mp, ideal pentru amenajări exterioare sau activități de relaxare.

Această proprietate dispune de 10 camere generoase, distribuite inteligent, incluzând 8 dormitoare, dintre care un master badroom cu dressing si baie proprie, 2 bucatarii, 6 băi, toate finisate cu materiale de înaltă calitate. Confortul este garantat prin facilitățile moderne disponibile: garaj pentru două mașini, saună, sală de forță, pivniță spațioasă, spalatorie, camera pentru calcat și un birou elegant pentru activități profesionale.
În curte, vegetația matură adaugă un plus de frumusețe. Proprietatea este dotata cu nu mai putin de 8 terase oferind locuri privilegiate pentru admirarea peisajelor montane si urbane.
Cu un regim de înălțime ce cuprinde subsol, parter, etaj și mansardă, locuința este proiectată pentru a oferi spațiu și intimitate. Zona Bunloc este renumită pentru liniștea și frumusețea sa, fiind la doar câteva minute de centrul orașului Brașov, dar suficient de retrasă pentru a oferi un refugiu pașnic și privat.

Pentru mai multe detalii si vizionari, ma puteti contacta.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici