Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, P-ta Victoriei, comision 0%

Vilă istorică, 348mp utili și 380mp teren, Gr. Alexandres

423.000 eur
ID 3591181
Case - Vile | 348 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / P-ta Victoriei
Număr camere 5+
Suprafața utilă 348 m²
Suprafață teren 380 m²
An finalizare construcție 1864
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 4
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Pe strada Grigore Alexandrescu, la 2 minute de Bd. Lascăr Catargiu și la 5 minute de mers pe jos de Piața Victoriei, o proprietate deosebită din vremea domnitorului Al. Ioan Cuza este pregătită să fie reintrodusă în circuitul urban. Casa a fost construită într-o perioadă în care Domnul Cuza aducea multe schimbări în Țările Române unite de scurt timp. În acea perioadă de efervescență culturală, artistică și de transformări politice, Bucureștiul se desprindea treptat de influența otomană și era puternic influențat de cultura și arhitectura franceză.

Fațada casei are elemente de arhitectură specifice perioadei Belle Epoque ce trebuie păstrare și integrate într-un proiect de consolidare și amenajare conform standardelor actuale de locuire, casa fiind inclusă pe lista Monumentelor Istorice la categoria B.

Proprietatea este compusă din două corpuri de clădire principale, lipite unul de altul și care acum formează un tot unitar. Primul corp este dispus doar pe parter, iar celălalt are subsol, parter și etaj. În spatele curții mai sunt două anexe, iar întregul lot de teren are 380mp, cu o deschidere la stradă de 12,7m.
Amprenta la sol a corpurilor principale este de 205mp și au o suprafață utilă de 295mp plus un pod de aproximativ 50mp iar anexele din spatele curții au o suprafață utilă de 52mp.

Ușile duble de la intrare sunt înalte și bogat ornamentate. Din vestibul, urmează hall-ul mare al casei din care se intră în partea stângă în două camere spațioase (una are o baie alăturată), iar în partea dreaptă se intră în corpul următor de clădire format la parter din 2 camere, bucătărie, cămară, baie și grup sanitar. Etajul cuprinde 5 camere, o bucătărie o baie și o zonă de pod. În total, casa are 9 camere, 2 bucătării și 4 băi.
Încăperile generoase și înalte cu parchet și uși din lemn masiv ne introduc în atmosfera de sfârșit de secol XIX în care oamenii trăiau mai în tihnă, după alte principii și valori.

Pentru mai multe detalii, vă rog, să mă contactați!
Proprietatea este reprezentată exclusiv de TUDOR City.
Comisonul este 0% pentru cumpărător.



Id intern: AT12092

Solicită vizionarea proprietății

Vilă istorică, 348mp utili și 380mp teren, Gr. Alexandres

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Vilă istorică, 348mp utili și 380mp teren, Gr. Alexandres
Amalia Tudor Consultant imobiliar Tudor City
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3591181
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici