Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Gradiste

Vilă la alb cu 4 camere, în cartierul Romana Residence (ID:30503)

259.000 eur
ID 3654334
Case - Vile | 140 m² | 4 camere
Arad, Arad / Gradiste
Zona Gradiste
Număr camere 4
Suprafața utilă 140 m²
Suprafață teren 630 m²
An finalizare construcție 2024
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Neutilat
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Această vilă nouă este amplasată într-o zonă privilegiată, în cartierul rezidențial Romana Residence  , oferind un confort și o eleganță deosebită. Cu o suprafață generoasă de 192 mp construiți și un teren spațios de 630 mp, această proprietate reprezintă un adevărat refugiu urban.

La parter, veți fi întâmpinați de un hol de acces primitor, care deschide calea către un living generos, ideal pentru petrecerea timpului în compania familiei și a prietenilor. Bucătăria mare, în concept open space cu sufrageria, este amenajată pentru a vă oferi spațiul perfect pentru prepararea și servirea meselor într-un ambient primitor. De asemenea, la acest nivel se află și o cameră tehnică, oferindu-vă posibilitatea de a organiza și întreține utilitățile casei în mod eficient.

La etaj, un hol spațios vă ghidează către dormitoarele confortabile și băile moderne. Dormitorul  impresionează cu baia sa proprie și un dressing spațios, oferindu-vă intimitate și confort deplin. Celelalte două dormitoare, luminoase și aerisite, sunt perfecte pentru odihnă și relaxare. O a doua baie completează confortul oferit de acest nivel al casei.

Construcția solidă din cărămidă porotherm și tamplaria de calitate superioară Gealan din Germania, cu 3 sticle și 6 camere, asigură izolare termică și fonică excelentă. Instalația electrică de încredere Gewiss și izolația cu polistiren de 10 cm contribuie la eficiența energetică a casei. Acoperișul este protejat de hidroizolație și izolație specială Farta, garantând rezistența și durabilitatea în fața intemperiilor.

Cu un sistem de supraveghere video instalat pentru siguranța dumneavoastră, intrarea auto în curte pentru 2 mașini și finisaje exterioare deosebite, această proprietate este pregătită să devină căminul dumneavoastră de vis. La interior, finisajele sunt la stadiul de lavabil alb, oferindu-vă posibilitatea de a adăuga propriul stil și personalitate în amenajarea finală a casei.

Cu toate utilitățile disponibile (curent, gaz, apă, canalizare) și sistemul de încălzire în pardoseală atât la parter, cât și la etaj, această casă oferă confortul și facilitățile moderne de care aveți nevoie pentru a vă bucura de viață într-un ambient primitor și elegant. Un avantaj major este terenul generos, oferindu-vă posibilitatea de a amenaja spații exterioare conforme cu preferințele și nevoile dumneavoastră.

Solicită vizionarea proprietății

Vilă la alb cu 4 camere, în cartierul Romana Residence (ID:30503)

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Vineri
10 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 3.0 kilometri
Contactează utilizatorul
Vilă la alb cu 4 camere, în cartierul Romana Residence (ID:30503)
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3654334
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici