Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Gradiste

Vila 4 camere P+E zona Gradiste

380.000 eur
ID 3550739
Case - Vile | 206 m² | 4 camere
Arad, Arad / Gradiste
Zona Gradiste
Număr camere 4
Suprafața utilă 206 m²
Suprafață teren 700 m²
An finalizare construcție 2010
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă,    Sistem irigaţie
 Preț negociabil

Vila 4 camere P+E zona Gradiste: este situata intr-o zona de case linistit si in apropiere de statiile de transport in comun, scoli, diverse marketuri si magazine, farmacii si la doar cateva minute de zona Podgoria. Suprafata totala a terenului 700 mp, suprafata construita 300 mp, suprafata utila 206,75 mp, suprafata terasa 20,5 mp x 2 (parter si etaj) , suprafata garaj 29,85 mp, front stradal 13 ml.
Vila 4 camere P+E zona Gradiste: este dispusa pe doua nivele, parterul este compus: - din living foarte generos, bucatarie, baie cu dus, dormitor cu semineu functional, birou in casa scarii, o terasa inchisa cu pereti de sticla; etajul este compus: - dintr-un dormitor generos cu baie matrimoniala cu dus si cada, dressing foarte spatios si foarte bine organizat, camera tehnica dotata cu masina de spalat rufe, uscator rufe, masa de calcat si spatiu depozitare, balcon amenajat frumos  inchis cu sticla sicare pune in valoare peisajul frumos din curte, o camera de zi si o mica biblioteca care ofera o zona de relaxare in casa scarii.
Vila 4 camere P+E zona Gradiste: Curtea pavata cu piatra cubica, anexa este compusa din garaj si o terasa inchisa amenajata pentru relaxare, gradina cu pomi fructiferi are o suprafata de 250 mp, cu sistem de irigare automatizat, inclusiv pentru flori si spatiul verde de la strada, incalzirea este in pardoseala peste tot. Finisaje de calitate care emana eleganta si atentia cu care au fost alese, baile sunt cu piatra travertin, dormitorul matrimonial de la etaj are pardoseala din onix, iar in toate celelalte incaperi este cu piatra de calitate.
Vila 4 camere P+E zona Gradiste: este mobilata/utilata modern, functional care ofera un stil de viata luxos cu spatii generoase cu un design bine ales si integrat

Solicită vizionarea proprietății

Vila 4 camere P+E zona Gradiste

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 4.2 kilometri
Contactează utilizatorul
Vila 4 camere P+E zona Gradiste
EXPERIENCE OK IMOBILIARE SRL Consultant imobiliar OK IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3550739
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici