Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Vila mediteraneana Corbeanca

259.000 eur
ID 3442904
Case - Vile | 179 m² | 4 camere
Petresti, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 179 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da

Propunem spre vanzare vila mediteraneana cu spatii vitrate mari in Corbeanca, in apropierea Centrului Comercial DN 1 Value Centre. Imobilul este distribuit pe P 1, constructie 2022, cu o suprafata utila: 179mp, suprafata totala: 235mp, suprafata teren : 500mp, amprenta sol: 130mp, deschidere sosea 19m.

Proprietatea este compusa din 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai si compartimentata astfel:
- la parter regasim hol acces, living si bucatarie open space fiecare cu iesire pe terasa, grup sanitar, dormitor/birou, camera tehnica, spatiu depozitare;
- la etaj avem hol cu luminator, dormitor matrimonial cu dressing, baie cu cada si dus si acces in balcon, 2 dormitoare deservite de o baie.

Casa este bransata la apa, gaz, curent trifazic si este dotata cu: fosa septica ecologica, centrala termica Viesmann, sistem de incalzire in pardoseala, pregatire pentru panouri solare, automatizare la porti auto, 2 unitati de aer conditionat, sistem de colectare apa pluviala, izolare exterioara cu polistiren expandat de 15cm, parchet 12cm, tamplarie Salamander, gresie si faianta Italia.
Gradina se preda amenajata cu gazon, sistem de irigare si locuri de parcare.

Strada pe care se afla imobilul are acces facil catre zone comerciale, supermarket, scoli, gradinite, unitate sanitara, farmacii si mijloace de transport in comun. Pretul include Tva.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici