Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Central

Zona centrala, etajul 1, renovat recent, Cod CE 957

50.900 eur
ID 3600860
Apartamente | 50 m² | 2 camere
Bacau, Bacau / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 50 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Renovată

Echipa IMOB CONSULT BACAU iti propune spre vanzare un apartament cu 2 camere spatioase, situat in zona centrala si pozitionat la etajul 1.
Cu o structura decomandata, acest apartament bine compartimentat te întâmpină cu lumină naturală și spații generoase, dispune de un living mare si luminos, un dormitor, hol, bucatarie, o baie si un balcon inchis cu acces din living.
Imobilul este renovat recent si se vinde nemobilat conform prezentarii, oferind un mare avantaj, cum ar fi posibilitatea de a fi amenajat dupa bunul plac.
La un pret avantajos, această proprietate reprezintă o investiție inteligentă pentru cei care isi doresc o locuinta de calitate, intr-o zona buna si cu acces facil catre mai multe puncte de interes.
Suntem aici sa te ajutam sa alegi cel mai bun camin pentru familia ta!
Programam vizionari pentru a descoperi frumusetea apartamentului. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0740 288 297 Corina si 0758 262 533 Maria sau ne gasiti la sediul agentiei noastre, IMOB CONSULT Bacau situat pe strada Banca Națională, nr. 27, la intersecția cu Neagoe Vodă, lângă Irish Pub.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 993 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici