Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Ultracentral

Casa/Vila de vanzare in zona Ultracentrala, Ploiești

335.000 eur
ID 3584774
Case - Vile | 317 m² | 5+ camere
Ploiesti, Prahova / Ultracentral
Număr camere 5+
Suprafața utilă 317 m²
Suprafață teren 247 m²
An finalizare construcție 2001
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol

The Black Swan, agenția ta imobiliară, vă prezintă spre vânzare o proprietate excepțională localizată în inima orașului Ploiești, pe strada Elena Doamna nr. 38. Această superbă vilă, a fost construită în anul 2001 și renovata complet în anul 2007, fiind amplasată într-o locație liniștită și privilegiată, în imediata apropiere a primăriei, oferind acces rapid către centrul orașului.

Proprietatea este amenajată cu o atenție deosebită la detalii, oferind un nivel de confort și lux remarcabil. Podeaua este acoperită cu parchet din lemn stratificat, iar la parter ferestrele sunt echipate cu geamuri antiefracție. Elementele de iluminat sunt reprezentate de candelabre din cristal, adăugând un aer rafinat întregii locuințe. În băi, finisajele sunt de înaltă calitate, cu pardoseală din granit, baia principală fiind deosebit de elegantă, având cada și chiuveta îmbrăcate în foiță de argint.
De asemenea, dispune de un sistem de alarmă pentru securitate sporită.

Cu o suprafață utilă de 317 MP utili și amplasată pe un teren de 247 mp, 109 mp curte libera pavată, casa este structurată pe patru niveluri: subsol (22 mpu), parter (114 MPU), etaj (117 MPU) și mansardă (64 MPU). De asemenea, la parter regasim cu un garaj de 27 MPU, pentru o mașină, cu acces direct în locuință, asigurând confort și comoditate pentru proprietari.

La parter, regăsim zona de living, dinning, o baie, și bucătăria. Etajul dispune de 3 dormitoare, doua bai, o camera de zi și o terasa . Unul dintre punctele forte ale acestei proprietăți este terasa de la mansardă, cu o suprafață generoasă de 36 de metri pătrați, dotată cu jacuzzi, oferind o oază de relaxare și distracție cu priveliști panoramice asupra orașului.

Această proprietate dispune de o crama la subsol, cu o suprafață utilă de 22 de metri pătrați utili, oferind un spațiu perfect de relaxare într-un cadru intim.

Construcția solidă, realizată din cărămidă cu grinzi de beton armat, acoperita cu tablă izolată cu polistiren la exterior, asigură o izolație termică excelentă. Proprietatea este racordată la toate utilitățile (apă, energie electrică, gaz, canalizare),asigurând toate resursele necesare pentru o viață comodă. Confortul termic este asigurat de centrala proprie pe gaz, cu calorifere. Proprietate se vinde parțial mobilata si utilată.

Comision 0% cumpărător.

Vă invităm la vizionare!

Solicită vizionarea proprietății

Casa/Vila de vanzare in zona Ultracentrala, Ploiești

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Crâng 1.7 kilometri
  • Gara de Nord 1.8 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa/Vila de vanzare in zona Ultracentrala, Ploiești
Dana Maria Voinescu Consultant imobiliar THE BLACK SWAN
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3584774
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici