Vânzări
Închirieri
Închiriere Birou, Tomis Nord

Spatiu de birouri premium la cheie in cladire noua, zona Br

700 eur
ID 3603369
Birouri | 70 m²
Constanta, Constanta / Tomis Nord
Zona Tomis Nord
Suprafața utilă 70 m²
Suprafaţă totală 85 m²
An finalizare construcție 2018
Tip imobil Bloc de apartamente
Stadiu construcţie Finalizat
Clasă birouri A
Înălţime spaţiu 3 m
Număr încăperi 2
Număr Grupuri Sanitare 1

Va prezentam oportunitatea exclusiva de a va reloca sau de a va incepe afacerea intr-un spatiu de birouri de exceptie, situat in inima orasului, parte a unei cladiri nou construite, care se distinge prin eleganta si modernitate. Fiind primul chirias, veti avea privilegiul de a inaugura acest spatiu "la cheie", beneficiind de un ambient proaspat si primitor, perfect pentru a stimula productivitatea si creativitatea echipei dumneavoastra.

Caracteristici:
- Suprafata Generoasa: Spatiul dispune de 2 camere spatioase, ideale pentru configurarea unui birou open space sau a mai multor birouri individuale, in functie de necesitatile specifice ale afacerii dumneavoastra.
- Facilitati Complete: Bucataria mobilata si grupul sanitar propriu asigura confortul necesar pe parcursul intregii zile, in timp ce cele 3 balcoane ofera posibilitatea de a lua o pauza revitalizanta, cu acces facil din fiecare camera si din bucatarie.
- Lumina Naturala Abundenta: Beneficiind de o amplasare strategica, acest spatiu este binecuvantat cu o iluminare naturala generoasa, creand un mediu de lucru placut si incurajator.
- Finisaje Premium si Confort Modern: Dotat cu mocheta de inalta calitate, centrala pe gaz si 2 unitati de aer conditionat, spatiul este gata sa va intampine cu un mediu de lucru optim, indiferent de sezon.
- Localizare Exceptionala: Situat intr-o zona centrala, biroul beneficiaza de acces usor la o varietate de facilitati, de la restaurante si cafenele, la centre comerciale si noduri de transport, facandu-l ideal pentru intalniri de afaceri sau pauze relaxante.

Potrivit pentru o gama larga de activitati de birou, de la start-up-uri inovatoare, la companii consacrate care doresc sa isi impresioneze clientii si partenerii cu un spatiu profesional si elegant, acest birou reprezinta alegerea perfecta pentru cei care apreciaza calitatea si confortul.

Nu ratati sansa de a fi primul chirias in acest spatiu exceptional! Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va invitam sa ne contactati astazi.

Solicită vizionarea proprietății

Spatiu de birouri premium la cheie in cladire noua, zona Br

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Cap Linie 102N Coborâre 2.0 kilometri
Contactează utilizatorul
Spatiu de birouri premium la cheie in cladire noua, zona Br
George Barzu Consultant imobiliar Union Group
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3603369
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici