Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 1000 m²

Teren de vanzare, 1000mp Poiana Brasov, Poiana Mica

165.000 eur
ID 3541833
Terenuri | 1000 m²
Poiana Brasov, Brasov / Central
Zona Central
Suprafață teren 1000 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 23 m
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil

Sunt Florin Ciche, consultant imobiliar in cadrul biroului RE/MAX Central, iar in cele ce urmeaza doresc sa va propun pentru achiziție o proprietate nouă în piață, un teren pentru construcție casă de vacanță sau pensiune.

Suntem în Poiana Mică, zona ce precede intrarea în Poiana Brașov, în imediata vecinătate a complexului Silver Mountain, hotelului Monterai, și a proiectului de case de vacanță Grand Chalet.

Zona este una cu foarte mult potențial turistic pretandu-se atât pentru case de vacanță cît și pentru locuit permanent, distantă până în Brașov fiind de 10 minute cu mașina.

Punctul forte al aceste proprietăți îl reprezintă view'ul, o panorama superbă asupra munților Postăvarul în prim plan, a masivului Bucegi în plan mai îndepărtat și în zilele mai senine cu siguranță că puteți vedea ușor pe lângă crestele Pietrei Craiului chiar și Masivul Făgăraș. Zona din imediata vecinătate este împădurită, număr limitat de vecini, forma și panta terenului foarte avantajoase, este aproape plat ceea ce va ajută în amenajarea întregului teren.

Din Calea Poienii pe un drum asfaltat, accesul se face foarte confortabil, suficient de aproape pentru a nu vă înzapezi iarna dar suficient de departe pentru a nu fi deranjați de eventualul trafic de pe stradă principală.

Pentru a putea construi pe acest teren vă puteți folosi de coeficientii de urbanism POT 25% și CUT 1, regim de înălțime P+2+M.
Evident că pentru toate terenurile din Poiana Brașov până la obținerea autorizației de construire trebuie să depuneți documentația de urbanism de tip PUD ( plan de urbanism în detaliu).

Utilități prezente sunt toate: apa și canalul direct pe teren, electricitatea și gazul trebuie aduse de la strada principală.

Deținem toate documentele necesare unei analize tehnice și juridice, Certificat de urbanism valabil, aviz tehnic de la electrica pentru posibilitățile de racordare, etc.

Pentru completarea informatiilor va stau la dispozitie.

Solicită vizionarea proprietății

Teren de vanzare, 1000mp Poiana Brasov, Poiana Mica

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren de vanzare, 1000mp Poiana Brasov, Poiana Mica
Florin Ciche Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3541833
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici