Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 4 camere, Drumul Poienii

Penthouse spectaculos, Drumul Poienii Brasov

1.500.000 eur
ID 3571123
Apartamente | 285 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Drumul Poienii
Număr camere 4
Suprafața utilă 285 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 1
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Sunt Florin Ciche, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central din Brașov, iar în cele ce urmează doresc să va prezint pentru achiziție, probabil cel mai spectaculos apartament de tip "penthouse" din Brașov.

Și mă gândesc că până să ajungeți să citiți acest text ați parcurs galeria foto de prezentare, poate și turul virtual sau prezentarea video. Dacă nu le-ați observat încă pe toate vă recomand să le mai priviți o dată deoarece ce se vede acolo avem astăzi în aceast apartament, poate mai sunt câteva elemente care nu apar în prezentări dar cu siguranță o să le descoperim împreună în timpul vizitei la locație.

Localizat în cea mai exclusivistă zona a Brașovului, pe Calea Poienii/Strada Stejerisului, imobilul ocupă o poziție colinara, iar vederea va rămâne pentru totdeauna așa cum o vedeți și astăzi, idiferent cum se va schimbă peisajul și/sau ce construcții mai pot apare în vecinătate. Accesul foarte confortabil, direct din Calea Poienii până la locul de parcare de lângă imobil, intrarea separată de vecini, ceea ce conferă un grad mare de discreție și intimitate apartamentului,poate reprezenta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Și dacă interioarele vin complet mobilate și utilate, punctul maxim îl reprezintă terasa de la ultimul etaj, în suprafață de peste 100 metri pătrați, amenajată perfect pentru momente de relaxare, cu jacuzzi cu spumă, șemineu de exterior tip "open flame" pe baza de propan, bucătărie exterioară, barbeque, tv, șezlong'uri, etc, un loc ideal pentru seri minunate împreună cu familia sau cu prietenii.

Structurat pe două nivele, cu dormitor matrimonial cu dresing, baie proprie și acces la terasă privată, living, bucătărie și un dining spectaculos care captează toate priveliștea, ocupă integral primul nivel, iar la ultimul, o altă zona de lounge, cu bar și acces la terasa mai sus menționată și un dormitor spectaculos cu un perete vitrat integral cu vedere către Tampa.

Materialele alese, finisajele și dotărie pretențioase, mobilierul excepțional fac din această proprietate o alegere perfectă.

Pentru completarea informațiilor și vizite la locație mă puteți contacta.

Solicită vizionarea proprietății

Penthouse spectaculos, Drumul Poienii Brasov

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Penthouse spectaculos, Drumul Poienii Brasov
Florin Ciche Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3571123
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici