Vânzare

2 camere | 42 m²

REZERVAT 2 Decomandate DISKOUNT Et.3 langa Luceafarul

Bacau / Bacau

51.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 42 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 1980

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 9

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Clasa energetică B

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

IXIMO Agentie Imobiliara va propune(Pret redus de la 62800 eur/ DISKOUNT VALABIL DOAR LUNA MARTIE !!!) spre vanzare-in reprezentare exclusiva-un apartament ultracentral[zona Luceafarul] cu 2 camere decomandate,baie cu ventilatia pe fereastra,bucatarie open-space[reconfigurabila SIMPLU in incapere separata/ ca in schita]  -confort 1-  balcon[3.37mp] inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan si centrala termica proprie, situat la etaj intermediar in bloc cu lift,realitatea corespunde cu imaginile din prezentare  .Se poate utiliza imediat !!! Blocul  [dupa 1980] este pe sistem cu structura de rezistenta in cadre din beton armat [stalpi , grinzi si pereti].

Orientat EST ,avand o suprafata construita de 59 mp (utila de 42.73 mp) imobilul  se preteaza perfect unei investitii atat pentru o familie tanara cat si pentru birou sau varianta de regim hotelier.Certificat Energetic in lucru.

La 2 pasi de Piata Centrala in apropiere de statia RATP,scoli,gradinita si extrem de bine conectat la zona de ultracentral acest tip de apartament apare FOARTE RAR in piata !!!

Va invitam sa explorati rapid aceasta oportunitate de pret si va asteptam la vizionare ! Gratuit pentru investitori- acest apartament mobilat are un chirias in asteptare pe buget de 270 eur !

ID intern: 314.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Constantin Cristescu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare