Vânzare

3 camere | 77 m²

3 Apartamente cu 3 camere Sanpetru/ Alege dupa design

Brasov / Brasov

135.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 77 m²

Compartimentare Decomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

Etaj 1

An finalizare construcție 2023

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 5

Număr Băi 2

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

 

Regis Imobiliare va propune 3 apartamente cu design diferit, cu 3 camere si 2 bai, situat in cartierul rezidential Subcetate City, la etajul 1 sper vanzare. Ideal pentru o familie sau un cuplu in cautarea casei perfecte.

Localizat intr-un cartier linistit si sigur, acest apartament ofera un mediu relaxant. Beneficiati de facilitati comune, inclusiv locuri de parcare si spatii verzi intre blocuri.

Cu o camera de zi spatioasa si luminoasa, acest apartament este perfect pentru intalniri cu familia sau prietenii. Balconul va permite sa va bucurati de aerul proaspat si de privelisti frumoase.

Cele trei dormitoare asigura suficient spatiu pentru odihna si relaxare in intimitate. Dimensiunile variaza in functie de finisaje si amenajare.

Apartamentul dispune de doua bai moderne si functionale, optimizate pentru confort si utilitati necesare. Spatiul este conceput pentru depozitarea articolelor de igiena personala si pentru a utiliza facilitatile in mod comod.

Toate apartamentele sunt inchiriate si puteti prelua si chiria.

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati la Regis Imobiliare. Acest apartament ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra!


 ID intern: 3894.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Irene Jordache

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare