Vânzări
Închirieri
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

Afacere la cheie, mobilata si utilata - 342 mp teren de 50

550.000 eur
ID 3559561
Hoteluri/Pensiuni
Paltinis, Sibiu / Central
Zona Central
Suprafața utilă 342 m²
An finalizare construcție 2013
Stadiu construcţie Finalizat

Pensiune de vanzare in Sibiu - mobilata si utilata - Paltinis - ideal investitie - afacere la cheie
Va propunem o afacere la cheie de vanzare, o vila de vanzare in Sibiu, cu 11 camere, situata in Paltinis, reper Arena Platos. Vila?are o priveliste superba catre muntii Fagaras, catre Paltinis si partia de ski Arena Platos.

Mai mult, vila beneficiaza de acces rapid catre statiunea de ski, dar ramane o oaza de liniste unde te poti bucura de aer curat. In plus, vila de vanzare este mobilata si utilata , cu un touch rustic si se poate preda cu site-ul creat pentru pensiune si cont de turist info. Locuinta este pretabila pentru investitii.

Pensiunea de vanzare in Sibiu are 11 camere, o suprafata utila de 342?mp si teren de 500?mp. Proprietatea functioneaza in regim hotelier si se va preda exact ca in poze.
Imobilul are structura din caramida, un regim de inaltime de Parter Etaj Mansarda si totalizeaza o suprafata utila de 342 mp. Astfel, la parter(174 mp) regasim un hol de acces mare, un living frumos amenajat, o bucatarie separata, mobilata si utilata, 3 camere, 3 bai si un spatiu tehnic. In camera tehnica exista o centrala pe lemne, un pufer de 1000 de litri, un bazin de apa de 5000 de litri, un hidrofor,? totul pentru o buna functionare a vilei. La etaj (83 mp) regasim un hol de acces, 4camere si 3 bai iar la mansarda (85 mp) avem un hol de acces, 4 camere si 4 bai. Pensiunea este mare, frumos amenajata, mobilata si utilata, pretabila pentru investitii. In plus, casa beneficiaza de un teren mare, o terasa acoperita, complet mobilata si utilata, un foisor ciubar, un loc de joaca, o receptie, inca o camera si o baie. Cel mai mare atuu al vilei este faptul ca se preda cu toate instrumentele de promovare, exact cum este in poze, practic se vinde o afacere la cheie.

ID intern: 19749

Solicită vizionarea proprietății

Afacere la cheie, mobilata si utilata - 342 mp teren de 50

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Afacere la cheie, mobilata si utilata - 342 mp teren de 50
Irina Pavelescu Consultant imobiliar NEW CONCEPT LIVING S.R.L
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3559561
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici