Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 2400 m²

Teren Tamasi intravilan

311.490 lei
ID 3011673
Terenuri | 2400 m²
Tamasi, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Suprafață teren 2400 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 20 m
Utilități Curent,    Gaz
 Preț negociabil

Teren in suprafata totala de 2400 mp
Este compus din 3 loturi de 800 mp.
Se vinde cu cota parte din drumul de acces.
- Bun imobil teren intravilan situat in Buftea, jud. Ilfov, in suprafata de 800 mp, impreuna cu suprafata indiviza de 124,40 mp din lot 9 cu destinatia drum de acces
- Bun imobil teren intravilan situat in Buftea, jud. Ilfov, in suprafata de 800 mp, impreuna cu suprafata indiviza de 124,40 mp din lot 9 cu destinatia drum de acces
- Bun imobil teren intravilan situat in Buftea, jud. Ilfov, in suprafata de 800 mp,impreuna cu suprafata indiviza de 124,40 mp din lot 9 cu destinatia drum de acces
Cele 3 loturi de teren au o forma regulata si din punct de vedere topografic sunt plane. La data inspectiei acestea erau virane, folosite in scop agricol.
Conform Detaliilor liniare imobil din Extrasul de carte funciara are o dimensiune de 20 ml pe 40 ml. Avand in vedere ca si celelalte 2 loturi de teren fac parte din acelasi plan parcelar acestea au aceleasi dimensiuni (conform Planului de amplasament si delimitare).
Utilitatile existente in zona, la o distanta de circa 100 mp sunt electricitate si gaze. In cadrul inspectiei nu au fost identificate si alte utilitati.
Conform Planului Urbanistic General al Orasului Buftea terenurile se afla amplasate in zona LN – zona de locuit in extinderile propuse, subzona LN2 - locuinte individuale si colective mici cu maxim P+2 niveluri – in orasul nou.
Reglementarile urbanistice specificate in subzona LN2 sunt: POT- max 35%, CUT – 1,2 mp ADC/mp teren, Hmax – P+2E.
De asemenea, conform PUG, terenul se afla intr-o zona de Restrictie permanenta pentru aviatie iar construirea se va face in baza si in conditiile stabilite de Autoritatea Aeronautica Civila Romana. In aceste zone se interzic invelitorile din tabla, suprafete reflectorizante iar streasina va depasi cu minim 70 cm peretii constructiilor.

Solicită vizionarea proprietății

Teren Tamasi intravilan

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
30 Martie
Duminică
31 Martie
Luni
01 Aprilie
Marți
02 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren Tamasi intravilan
Ionut Paraschiv Consultant imobiliar Imopont.ro
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3011673
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici